kwatery Władysławowo-Chłapowo
noclegi z wyżywieniem w ośrodku wczasowym we Władysławowie
noclegi we Władysławowie
noclegi we Władysławowie
17036 klik
20 odp
Bywam w Sarbinowie co kilka lat. W trakcie obecnego pobytu doszłam do wniosku, że pazerność gminy przechodzi wszelkie granice. Żeby dostać się na promenadę trzeba przechodzić przez stragany albo przeciskać się bardzo wąskim przejściami. Wielką zaletą Sarbinowo była dostępność dla osób z niepełnosprawnościami ale to się już skończyło. Może Mielno próbuje zwalczać konkurencję.
Samba
19:15:09 22-04-2026 ip:80.52.151.81
Dzień dobry, jeżdżę do Sarbinowa od kilku lat z racji działań biznesowych i wypoczynkowych. W Sarbinowie nie ma żadnych atrakcji poza ... morzem i kilometrową promenadą. Organizacja miasteczka jest katastrofalna. Zaczynając od głównej ulicy, gdzie w połowie brak chodników, drogi rowerowej. Na samym chodniku nie miną się dwa wózki z dzieckiem - jest tak wąsko. Współczuję rodzicom przyjeżdżającym tam z dziećmi. Gmina Mielno, do której należy Sarbinowo, wprowadza ostatnio dziwną strategię odstraszania turystów. Ceny za parkowanie są wyższe niż ... w Sopocie !!! Przydrożne budy (bo inaczej nie da się nazwać wszelkiej maści sklepów i barów) mają ceny z kosmosu. Kawa, ciastko droższe niż we wspomnianym Sopocie... i to dużo droższe. Ba... w oddalonym o kilka kilometrów Ustroniu Morskim ceny za parkowanie są o 40% niższe (35zł za dzień w UM i 50zł w Sar).. tylko to inna gmina. Co ciekawe, w planie zagospodarowania, ponownie popełniono jakieś karygodne błędy dotyczące dróg w obszarach, gdzie budują się nowe ośrodki, domki. Droga o szerokości 4 m... gdzie nie da się zaparkować. Tragedia. Wniosek: Sarbinowo staje się obecnie moim ostatnim wyborem na wyjazdy nad polskie morze.
Jan
10:33:22 19-08-2025 ip:178.183.224.185
dziura jakich mało. miejsce dla inwalidów których tu jest masa. poziom w knajpach wczesny prl byłem raz i za darmo tu nie przyjadę.sorry.
Janusz
15:40:37 23-07-2024 ip:5.173.192.70
Jesteśmy w tej pięknej miejscowości tak polecanej,moja opinia,dziura zabita dechami, chodniki krzywe że można połamać nogi,albo ścieżki wychodzone przez turystów w trawie, błocie, jeśli ktoś się wybiera to proszę zabrać kalosze i kombinezon gumowy rybacki. Atrakcji zero,tylko tłumy ludzi przez których trzeba się przebijać, totalny haos, gastronomia do bani. Nikomu nie polecam i na pewno nie przyjadę.
Zośka
21:39:51 16-08-2023 ip:37.248.212.111
Witam przyjechałam ze znajomymi fo Sarbinowa moje oczy przykuła „pizzeria u Łysego”. Bardzo dobra pizza robiona na własnym cieście i odrazu wyciągnięta gorąca z pieca. Idealnie dopieczona. Polecam serdecznie jedna z lepszych pizz jaką jadłam kiedykolwiek w życiu! Obsługa bardzo miła zawsze pomocna, atmosfera fajna i zabawna.
Angelika Szymańska
11:39:46 29-07-2023 ip:94.254.197.254
Wróciliśmy właśnie z wakacji w Sarbinowie i na pewno nie polecimy "Pizzeria u łysego ". Pizza Kebab bez grama mięsa , mdła, sama cebula pieczarki. Obsługa w stanie wskazującym na spożycie procentów. Co chwila wychodzili i popijali na zapleczu pałac papierosy, które było czuć siedząc w lokalu. Masakra, dno ,syf.
Urlopowiczka z Bydgoszczy
15:54:49 24-07-2023 ip:89.64.10.125
Właśnie wróciliśmy z wakacji w Sarbinowie. To był bardzo miło spędzony czas. Piękna plaża, urozmaicona gastronomia, wiele atrakcji dla dzieci. Mieszkaliśmy w nowym, dobrze wyposażonym apartamencie SeaLife znajdującym się przy ul. Nad Rozlewiskiem 34b (spokojna okolica), gdzie pomocą i radą służyli sympatyczni właściciele, których serdecznie pozdrawiamy. Z przyjemnością tam wrócimy. Polecamy.
Turyści z czwórki
15:38:24 18-07-2023 ip:178.37.96.242
Jestem na wczasach w tym miejscu, i jak każdy turysta który pragnie zasmakować tutejszych restauracji podeszłam do „Pizza u łysego” chciałam wydać recenzje na ich stronie, lecz strony nie mieli. Obsługa była miła, jednak później, personel pizzeri zaczął na zapleczu palić papierosy co było czuć w środku lokalu, co mnie zniesmaczyło, pizza w stosunku do ceny dno. Można byłoby zjeść lepiej ale również gdzieś indziej. Sama pizza w sobie była całkiem ok, ale mogłaby być lepsza. Ogólna ocena tej pizzeri 3/10. No i warto wspomnieć maja pepsi 10zl! Skandal.
Martyna
13:48:23 14-06-2023 ip:5.173.210.12
A jak dojechać tanio z Katowic?
Monika
13:38:11 12-06-2022 ip:5.184.239.158
Nigdy nie byłam w Sarbinowie ;) Chętnie bym się tutaj wybrała ;)
OlszarKa
15:44:37 12-05-2022 ip:89.64.43.59

Kwatera prywatna w Chłapowie

Kwatera prywatna we Władysławowie

Kwatera prywatna w Chłapowie

Polecamy nadmorskie informatory o miejscowościach z aktualną pogodą, zdjęcia miejscowości i atrkacji dla Chłapowa w gminie Władysławowo, Jastarni oraz Kuźnicy leżących na mierzeji helskiej Karwi czy uroczych Dębek.
Władysławowo 13Chłapowo 8Jastrzębia Góra 6Jastarnia 3Ostrowo 2Karwia 1Puck 1Strzelno 1
Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS
Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem
© 2003 - 2026 www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce
on-line: 1439; wtorek, 19 maja 2026r. 05:23:04; wygenerowano w: 4.3 ms