Maria

84-120 Władysławowo, ul. Wyzwolenia 52, woj. Pomorskie

www.mariakohnke.letnik.pl

(58) 674 00 xx

570 505 9xx

ceny od 30

od do

Maria Władysławowo

Opinie / Pochwały o kwaterze Maria

  [1]  2  3  Następna

Niezapomniany wyjazd nad morze i z pewnością wrócimy tam z całą rodziną. Ogródek pani Marysi jest jak z bajki, tworzy niesamowity klimat. Pani Gospodyni i mąż przesympatyczni i zawsze służą pomocą. Gorąco polecam.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Beata — 2019.08.19 37.47.249.33 - public-gprs414176.centertel.pl

Muszę powiedzieć, że domek Pani Marii i Pana Oskara oka zał się dla nas niezwykły. Atmosfera jest bardzo serdeczna, w domku jest czyściutko, nikt na siebie nie wchodzi, kuchnia osobna dla gości. Byliśmy w czerwcu i wróciliśmy tu w październiku. Z dwójka dzieci, z trzecim w brzuszku. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Pani Maria tworzy bardzo przyjazną, przytulną atmosferę swoją osobą. Myślę, że nie bez znaczenia jest to, że oddycha się tu Panem Bogiem. Ale nic nie jest narzucane. Taki święty pokój panuje tu. Jak czytałam wcześniej opinie, to miałam wrażenie, że mowa o domku w niebie i nic nie jest przesadzone w tych opiniach. Mogłyśmy porozmawiać od serca- za co bardzo dziękuję Pani Mario. Wiem, że jestem otoczona modlitwą. Pozdrawiamy i polecamy :)))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Daria — 2018.11.01 89.174.132.37 - s132pc37.mmj.pl

Cudownie było!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna Z., nauczycielka z Warszawy — 2017.08.09 37.47.45.153 - public-gprs362072.centertel.pl

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. Podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, czysciutkie, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wygodny, przestronny brodzik; wszystko jak we własnym domu). Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym "Biedronka"), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna Z., nauczyciel z Warszawy — 2017.08.06 37.47.41.47 - public-gprs360942.centertel.pl

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wszystko jak we własnym domu. Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym Biedronka), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna, nauczycielka z Warszawy — 2017.08.04 37.47.14.111 - public-gprs354094.centertel.pl

Miejsce i gospodarze przecudni, byliśmy z mężem i córką dwa razy i w tym roku jadę z córką po raz trzeci. To miejsce poprostu nas urzekło:)))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Keniksman Marta Warszawa — 2016.07.03 88.156.132.204 - 088156132204.dynamic-ww-04.vectranet.pl

Byłam z córką w lipcu 2015 i wrócilyśmy bardzo zadowolone. Państwo właściciele bardzo sympatyczni, pokoje czyste, zadbane serdecznie polecamy!

Joanna, Świecie — 2015.07.30 83.8.60.251 - abps251.neoplus.adsl.tpnet.pl

W 2013 spędziłam tu z córką cudowny urlop…. Świetna lokalizacja domku blisko morza, ale przy parku, bez tłoku i hałasu…. Uroczy dom i ogród i przemili gospodarze…. Zejście do plaży ul. Morską … W 2014 ponownie się do Państwa wybieramy… Gorąco pozdrawiamy Ewa i Emilka z Łodzi

Ewa i Emilka z Łodzi — 2014.02.14 212.191.39.95 - pc95.wimbp.lodz.pl

cd.kuchnia wspaniała, obejście marzenie,ogród- bajka!to wszystko sprawiło , że już innego miejsca nie chcemy.tu czujemy sie jak u siebie i wszystkim gorąco polecamy.Całujemy i pozdrawiamy

Danuta i Andrzej

danuta Jasienica — 2013.07.22 77.253.191.154 - 77-253-191-154.adsl.inetia.pl

Wakacje tylko na Wyzwolenia!Naszym marzeniem kilka lat temu było spędzać urlop w różnych kurortach morskich.Jednak pierwszy raz pojechaliśmy do Władysławowa i wtedy marzenia się skończyły.Wyjeżdżając z tego cudownego miejsca wiemy , że za rok znowu tu wrócimy .Nie chodzi jednak o morze. Przyciągają nas Ci wspaniali ludzie, ich dom rodzinny, bo wszystko tu jest takie swojskie , rodzinne, prawdziwe.To dobroć gospodarzy, życzliwość a do tegocudne pokoje, kuchnia

danuta Jasienica — 2013.07.21 87.205.190.232 - 87-205-190-232.adsl.inetia.pl

  [1]  2  3  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Maria

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu

ostanie zmiany w ofercie: 21-07-2018,

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!

Aktualne oferty noclegów - komfortowe, tanie i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Polecamy regionalne serwisy z pogodą, bogatą ilością zdjęć oraz atrakcjami: Władysławowa oraz Jastrzębiej Góry w gminie Władysławowo a także znajdującą się w otulinie Słowińskiego Parku krajobrazowego Łebę. Znajdź dla siebie lub rodziny najtańsze lub komfortowe i blisko morza Kwatery we Władysławowie

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2019   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 21; poniedziałek, 09 grudzień 2019r. 08:51:54; wygenerowano w: 4.4 ms