Baza ofert Letnik.pl to setki ofert w różnych kategoriach: domki letniskowe, kwatery prywatne, pensjonaty, apartamenty

Letnik.pl - oferty noclegów dla Ciebie. Zaplanuj letnie wczasy nad morzem dla siebie i dla rodziny nad polskim morzem!

Zależy Ci na sprawdzeniu wiarygodność ofert na wczasy? Przy prezentacji każdej oferty publikujemy datę dodania do naszej bazy oraz datę ostatniej aktualizacji.

Nocleg blisko morza? Posortuj ogłoszenia według odległości od morza: domki letniskowe, kwatery, hotele, pokoje, noclegi nad morzem

letnik.pl - wczasy nad morzem

szukaj:

Forum turystyczne

Strona 1 z 3  [1]  2  3  Następna >
widze,ze sa rozne wypowiedzi na krystyna chlapowo nie moge napisac jak tam jest bo tam jeszcze nie goscilem wiem tylko, ze krystyny to bardzo klotliwe i zawziete kobietymlody demokrata05:51:15 16-10-2010 ip:80.243.52.130
drodzy potencjalni urlopowicze chcący przyjechać do pani proskury to będzie najgorszy wyjazd w waszym życiu -gwarantuje to. Znalazłam ten ,,uroczy pensjonacik ''w necie -gdzie wyglądał bardzo zachęcająco, ale po przyjeździe na miejsce przeżyłam szok nieotynkowana, ohydna rudera dosłownie pustaki pozlepiane brudną zaprawą, z okien wystawała jeszcze taka folia ochronna, brudny pozlepiany zaprawą balkon z zardzewiałą balustradą, wygląd pokoju i łazienki to też jak z horroru, obrzydliwe, zakurzone, zrozklekotane meble, brudne i poplamione ściany z flekami po komarach i innym robactwie, pościel to smród a łazienka no... brak już słów jak sobie te urocze wczasy przypomnę to zbiera mnie na wymioty. Jedzenie też wołało o pomstę do nieba- jak za komuny -martadela i ser o smaku papieru toaletowego podane to urocze jedzonko na szkaradnej ceracie.. Otoczenie tego jakże urokliwego ,,domku'' to zachwaszczone, zagruzowione śmietnisko - nie było dosłownie gdzie samochodu zaparkować a o miłym spędzeniu czasu to zapomnij człowieku! Wytrzymaliśmy tam 3 dni i wyjechaliśmy a pani proskura była wielce ździwiona o co nam wogóle chodzi. Na naszą uwage że wprowadza ludzi w błąd stwierdziła, że ten dom będzie wyglądał tak jak w internecię ze parę lat no szczyt chamstwa! Jak czytam komentarze ,,wczasowiczki'' to stwierdzam że jest nią chyba pani proskura, która pisze sama o sobie te przychylne komentarze- bo kto tam był to wie że to ściema . pozdrawiam Anna Maria23:16:54 07-03-2010 ip:62.233.196.13
Zdecydowanie zgadzam się z waszymi opiniami. Miałam okazję "wypoczywać" z rodziną u pani K. w 2005roku i jak widzę nic się nie zmieniło. Skandal. Plac zabaw o którym opowiadała nam właścicielka okazał się gruzowiskiem zarośniętym pokrzywami. My również trafiliśmy na grupę kolonijną, tylko dzieciaki nie chciały się tam kwaterować i znaleziono im inny pensjonat, to chyba o czymś świadczy. Na pewno nie polecę nikomu i nie skorzystam z "gościnności". Rozczarowana12:14:38 26-05-2009 ip:83.7.36.82
witam.niechcący trafiłam na ten wątek więc i ja cos dopisze...byłam u Pani Krystyny w 2005 roku,pojechałam z dzieckiem i kolezanką oraz jej dwójką dzieci,naszykowałyśmy się na ładny "domek"ale po przyjezdzie oczy nam zbielały...po ocenie pokoju zostałyśmy...spędziłyśmy tam dwa tygodnie,udane ,ale praktycznie chyba dzięki pieknej pogodzie...tłum młodzieży był i wtedy i nie powiem bo było dość głośno,ale dało sie przeżyć...ze stołówki korzystałyśmy chyba ze dwa razy i ani nam ani dzieciom nic nie było...lodówke miałyśmy wspólną z innymi i o dziwo przez cały pobyt nie było z tym problemu,a sama Pani Krystyna jak najbardziej ok.zbytnio sie nami nie interesowała więc czułyśmy sie dosć swobodnie.na podsumowanie-rzeczywiste warunki sa zdecydowanie inne niż przedstawione w necie,ale wybór należy do Was.pozdrawiamasia wawa08:37:57 01-05-2008 ip:212.76.37.212
wczasowiczko, życzę Ci abyś tak jak ja trafiła na grupę młodzieży 14-15 letniej odpoczywającą u pani Krystyny. jak Twoje dziecko nie prześpi ani jednej nocy to zmienisz zdanie. A co do cieplutkiej wody to często jej brakowało i do tego zapchana toaleta. to@15:08:42 01-08-2007 ip:80.48.255.226
nierozumiem tych głupot jakie ludzie piszecie!!!rzeczywiscie głupie baby ktore sniadankio muszą miec do łóżka pod nos!ja byłam tu na wakacjach z malutkim dzieckiem i mężem-byłam zachwycona.pani proskura była dla nas bardzo sympatyczna,zawsze zyczliwa i uprzejma.ze wszystkim służyła nam pomocą.warunki były super-łazienka w pokoju,woda zawsze cieplutka,pokoje czysciutkie i przytulne.sąsiedzi bardzo uprzejmi,do morza bardzo blisko i zejscie bardzo ładne.dodam ze punkt bardzo dobry bo pod pensjonatem jest sklep,budka telefoniczna i wszystko co potrzeba.w tym roku takze jade tam na wczasy i jestem pewna ze bede odwiedzać te miejsce co roku.a dla osób którym sie niepodobało dodam jedno-głupie baby proponuje wam apartamenty z obszytymi złotem poduszkami i jestescie tak próżne -kazdy moze miec swoje zdanie-moje jest zdecydowanie bardzo dobre na temat tego pensjonatu-naprawde super:)wczasowiczka18:06:10 27-03-2007 ip:212.76.37.136
ośrodek wczsowo-kolonijny ZIBI naprawde wygląda całkiem inaczej niż na zdjęciach w necie. otynkowany jest tylko od frontu i w dodatku na żółto a nie tak jak na zdjęciu. w środku też znaczna różnica w wyglądzie. a co do jedzenia to podają ciągle to samo, byle tylko maałym kosztem nakarmić gości. uwierzcie, coś o tym wiem!!! właśnie z tamtąd wróciłam!!! a pozatym niezbyt mili sąsiedzi, którym wszystko przeszkadza!!!!aaaa:))))14:28:02 19-07-2006 ip:83.28.228.78
chłapowo jest OK!!!! cisza, spokój, luz. zjeść można w Miedziance - dobrze i nie za drogo. polecam oczywiście RYBY i zestaw surówek. dla tradycyjnych - super zestaw obiadowy . dla żądnych rozrywek można przejść się do Władysławowa - ok. 20 min. pieszo. tam jest już co dusza zapragnie. jaga11:21:27 13-07-2006 ip:83.18.83.194
jeśli chodzi o jedzenie w Chłapowie to trzeba przejechać do Władysławowa jest Chłopskie jadło przy porcie. dojechać tam można z władysławowa w kierunku na Hel- za torami, kilkadziesiąt metrów przed Biedronką w lewo. polecamtomek14:47:05 11-07-2006 ip:80.48.255.226
Gabrysia - wróciłaś już? Jakie wrażenia? Czy to prawda, co tu ludzie piszą? Jak jest w tym Zigi (Krystynie)?Hanka11:13:28 06-07-2006 ip:83.25.217.8
Strona 1 z 3  [1]  2  3  Następna >

Rozpocznij nowy temat

Treści jakie wyrażasz muszą być zgodne z netykietką forum.
W celu zapoznania się z regulaminem zapraszamy do wątku: Netykieta
Twój wpis:
Przedstaw się:

imię, miejscowość

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!
tanie noclegi lub komfortowe i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2012   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 21; czwartek, 24 maj 2012r. 00:32:42; wygenerowano w: 5.1 ms