Wszystkie nasze oferty zawierają ceny noclegów. Właściciele poszczególnych ofert dysponują mechanizmem do aktualizacji ofert, cen lub zdjęć on-line!

Szukasz noclegu nad morzem? Dodaj ogłoszenie do naszej tablicy: ogłoszeń drobnych a kwaterodawcy wyślą do Ciebie oferty.

Baza ofert Letnik.pl to setki ofert w różnych kategoriach: domki letniskowe, kwatery prywatne, pensjonaty, apartamenty

Letnik.pl - oferty noclegów dla Ciebie. Zaplanuj letnie wczasy nad morzem dla siebie i dla rodziny nad polskim morzem!

letnik.pl - wczasy nad morzem

szukaj:

Forum turystyczne

Strona 11 z 11< Poprzednia  1 ...  7  8  9  10  [11]
Rowy super. troche małe i jeżeli jedzie sie na dłużej nie ma co robić. ładna plaża. ale nie polecam słowińskiej perły. właściciel jest zdeczka nerwowy. W ośrodku zawsze ale to zawsze jst miejsce o każdej porze dnia i nocy. ale jak już przyjedziecie to...... okazuje się że będzecie mieszka.ć z dwoma innymi rodzinami w jednym domku. jak pisałam właścicielowi zależy tylko na kasie. ale miasto polecam ja07:50:15 14-02-2007 ip:83.19.161.221
UWAGA na Ośrodek Kolonijny CKP ul Głogowa 11 Rowy
Znalazłem to ogłoszenie w sezonie 2005r. Zadzwoniłem zadatkowałem, upewniłem się czy są tam dobre warunki i czy spokojnie moge jecha z 3 letnim dziecki.
Wszystko wyglądało wspaniale, kierowniczka zapewniała ze spędze tam wspaniały wypoczynek i że warunki są bardzo dobre, jedynym mankamentem domków miał byc brak toalety. Ale byly zapewnienia ze zaraz przy domkach są nowiutko wystawione sanitariaty.
W rzeczywistości wyglądało tak:
Zdjecie przedstawia inny ośrodek niż ten w którym miałem spędzi wakacje.
&#8222;Ośrodek składa się z drewnianych domków&#8221; - Domki napewno nie byly drewniane, zreszta te kempnigi ciezko domkami nazwac, brudno, brak remontu przynajmniej od 15-20 lat, wszystkie sprzety, hehe aneks kuchenny to stara niedomykajaca sie lodówka i jeszcze starsza spirala do podgrzania w obskurnym garnku, łóżka wyglądały na jeszcze starsze niż domki. Pościel i ogólne wrażenie 0/10 . Dno, może tylko zadowoli smakoszy jaboli, bo wygodniej niż na ulicy.
&#8222;położonych w sosnowym lesie w odległości 200 metrów od morza&#8221; &#8211; nie było ani jednego drzewa na całym terenie ośrodka, a do morza bylo 1,2-2km &#8211; 20 minut drogi do plaży.
&#8222;cały dzień towarzyszy szum morza i zapach lasu&#8221; &#8211; jakieś 50m od dojazdowej ulicy do rowów, a jedyne odgłosy jakie bylo słycha to głośna muzyka z położonego opodal kompleksu karuzeli.
&#8222;Atmosfera tu panująca sprzyja prawdziwemu odpoczynkowi psychicznemu ale też zapewnia komfort dla każdej pracy twórczej&#8221;- domki nacpane jeden obok drugiego w odległosci nie przekraczjącej 2m.
Sanitariaty faktycznie byly nowe ale 2prysznice i 2 toalety na cały ośrodek.
Nie spędziłem tam ani jednej nocy, mimo iż byliśmy w 6 osób i z 3 letnim dzieckiem, po 12 godzinnej podróży.
Zaliczke udalo mi sie odzyska po kilku godzinach, dopiero jak odnalazlem panią Kierownik.
janki6920:47:47 13-06-2006 ip:83.30.174.113
Byłem w zeszłym roku na przełomie lipca i sierpnia. Całkiem fajne miejsce ale dla osób ceniących ciszę odradzam zakwaterowanie w centrum. W tym okresie sporo osób poszukiwało na miejscu kwater, z tego co wiem mieli z tym problemy. Ja płaciłem za mały pokoik 3-osobowy z łazienką i TV 100 zł na dobę.
W rowach gastronomia smaczna i tania. Dla mniej wymagających i oszczędnych polecam jadłodajnie "U marynarza" z super cenami, oraz pizzerię przy głównym dojściu na plażę z dużą "pizzą dnia" za 10 zł. Ogólnie Rowy polecam. Życzę miłego wypoczynku!!!Slabor13:14:10 02-08-2005 ip:83.30.178.47
dzwonilem w polowie lipca, do polowy sierpnia nie ma cgdzie sie wepchnac, chyba ze 800 metrow od morza i kibelakmi na kilka pokoi. ale sprubuj po wladyslawowie podzwonic, mnie o dziwo sie wlasnie tam udalo znalezc noclegSzofer00:07:07 30-07-2005 ip:83.144.90.123
Czy ktoś może mi opisać tą miejscowość? Jak wygląda wynajęcie pokoju dla dwóch osób?

Edyta00:06:07 30-07-2005 ip:83.24.174.245
Strona 11 z 11< Poprzednia  1 ...  7  8  9  10  [11]

Rozpocznij nowy temat

Treści jakie wyrażasz muszą być zgodne z netykietką forum.
W celu zapoznania się z regulaminem zapraszamy do wątku: Netykieta
Twój wpis:
Przedstaw się:

imię, miejscowość

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!
tanie noclegi lub komfortowe i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2012   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 20; czwartek, 24 maj 2012r. 00:31:13; wygenerowano w: 5.6 ms