Polecamy miejscowości nad morzem: Władysławowo, Chłapowo, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Karwia, Łeba, Dębki

Szukasz noclegu nad morzem? Dodaj ogłoszenie do naszej tablicy: ogłoszeń drobnych a kwaterodawcy wyślą do Ciebie oferty.

Baza ofert Letnik.pl to setki ofert w różnych kategoriach: domki letniskowe, kwatery prywatne, pensjonaty, apartamenty

Nocleg blisko morza? Posortuj ogłoszenia według odległości od morza: domki letniskowe, kwatery, hotele, pokoje, noclegi nad morzem

letnik.pl - wczasy nad morzem

szukaj:

Forum turystyczne

Strona 4 z 12< Poprzednia  1 ...  2  3  [4]  5  6  ... 12  Następna >
Karwia ma najpiękniejszą plażę i bardo polecam dla rodzin z małymi dziecmi naprawdę można wypocząc a jak sie już znudzi leżenie na pląży to można zacząc zwiedzanie a więc możemy pojechac do Jastrzębiej Góry wejśc na latarnie morską w Rozewiu zwiedzic wszystkie miejscowości na helu i fokarium a jak komuś mało to zostaje jeszcze Gdańsk Sopot i Gdynia a także wiele inych miejscowości osobiście polecam w karwi jestem co roku od 15 lat jestem bardzej zadowolona niż z ciepłych krajów.pozdrawiamwielkopolska ....08:16:25 29-06-2010 ip:83.17.59.203
bardzo gorąco polecam wszytkim rodzicom ośrodek arena słońcka w łebie. byłam w ubiegłym roku - super. ładne pokoje z lodówkami, tv, mikrofala na życzenie do pokoju, łóżeczko z pościelą bez opłat, wanienka do kąpieli - piękny plac zabaw, sala zabaw, animacje. pyszne jedzenie, szczególnie bułeczki własnego wypieku na śniadanie. nie stosują tej głupoty, że dziecko za darmo ale bez świadczeń. do trzech lat za darmo ze wszystkimi świadczeniami. polecamKasia J.09:55:05 20-06-2010 ip:217.67.197.66
Byłem w Kołobrzegu z rodziną oraz oczywiście z naszym nierozłącznymi rowerkami,polecam gorąco super trasa wzdłuż morza po jednej stronie , a z drugiej nadmorski park krajobrazowy,super dawka jodu i morskirelaks gwarantowany.dodatkowo mieliśmy super miejsce do spania i przechowywania rowerów,za rozsądna cenę blisko trasy rowerowej i plaży www.morkirelaks.pl.Polecam wszystkim.podziękowania dla gospodarzy.jODU12:19:21 24-05-2010 ip:84.205.26.111
jestem jak widać kolejną osobą, która ostrzega przed pobytem w pensjonacie krystyna w karwii przy ulicy kopernika. to był istny koszmar. po kilku dniach pobytu musiałam szukać innego miejsca pobytu, wraz z rocznym dzieckiem. zaczęło się od mojej rezygnacji z posiłku w ostatnim dniu. potem na złość właścicielka zabroniła mi gotować jedzenie dla dziecka, mówiąc że nic ją nie interesuje że będzie głodne. każdej matce otworzyłby się nóż w kieszeni. wyobraźcie sobie do tego, że jak już się spakowałam i zaczęłam szukać nowego pokoju, właściciel mnie śledził... (niemal jak z filmu grozy ;-) i chciał za wszelką cenę utrudnić życie. na szczęście w karwii chyba mało osób traktuje go poważnie. to były moje najgorsze wakacje. zamiast odpocząć i nacieszyć się pobytem z dzieckiem, przeżyłam stres i wielkie rozczarowanie. tak podłych ludzi ze świecą szukać i nikomu nie życzę ich spotkać.Doriss23:44:24 23-05-2010 ip:80.51.204.10
czy ma ktoś jakieś opinie na temat domu wczasowego Nadmorski w Chłapowie, czy warunki przedstawione na stronie internetowej odpowaidają rzeczywistości? Chcę tam jechać z dwójką maluchów. Z góry dziekuje za wszelkie uwagi i wskazówkiClayra11:10:11 21-05-2010 ip:83.31.99.76
do onyksa mam wrażenie, że jesteś z konkurencji - prowadziłeś już jakieś boje o konie w Ostrowie... poza tym nie napisałeś nic konkretnego. Co do klifu i innych przeszkód moje dziecko pomimo iż ma tylko 4 lata ma tyle werwy, że kilka razy dziennie może przejść Ostrowo wzdłuż. W wózku już od dłuższego czasu nie jeździ więc z tym nie bedzie problemu. Normalnie w pracy biurowej mam do czynienia z klientami osobiście i telefonicznie, siedzę w pokoju z 20-stoma osobami więc tzw. "wiocha zabita dechami" jest mi na rękę. Chodziło mi raczej o jakieś konkretne informacje co do pensjonatu Korador i właścicieli. Już nie mogę sie doczekać smażonej rybki. Pozdrawiam wszystkich :)elcia18:38:40 20-05-2010 ip:89.74.71.201
wybierając Jastrzębią Górę o klifie należy pamiętać, w końcu właśnie niezwykłe ukształtowanie jest największym atutem miasteczka, nigdzie nie masz jarów, wąwozów , tak pięknych lasów , plaża płaska tzw. zachodnia znajduje się zaraz za J.Górą, tam najlepiej przemieścić się samochodem. Tę plażę ze względu na szerokość, piasek i mniej ludzi wybiera całkiem sporo osóbartysta11:00:08 20-05-2010 ip:83.11.7.73
od 10 lat jeżdzę z dziećmi nad Polskie morze i twierdze że jest jest wspaniałe ale co do wyjazdu dziećmi to: Jastrzębia Góra -minus mała tłoczna plaża i wysoki klif będziesz nosił na swych barkach wózek itp, Władysławowo -gwarno tłoczno i kamienie na plaży, Chałupy są małe i ciasne przy domach jest bardzo mało miejsca ale plaża piękna i jest super port , fajne taneczne imprezy oraz smaczne ryby, Jurata jest wspaniała - w pieknym lesie lecz trochę droga ale na ul Sosnowej 5 -7 sa fajni ludzie byłem zadowolony plaża jest cudna i dosłownie pusta i czysta - raj- kto był np w Jastrzebiej lub we Władysławowie to wie o czym mówię. Krakówskubi03:19:48 20-05-2010 ip:82.177.194.10
jeżeli już zarezerwowałaś miejsce to się pakuj, opinie o pensjonatach powinno się zasięgać pezd rezerwacją.onyks11:24:28 19-05-2010 ip:83.11.9.207
czy wiadomo wam coś na temat pensjonatu korador w ostrowie??? jedziemy na początku sierpnia z 4 letnią córką. nie jesteśmy typami ę ą przez bibułkę ale chciałabym wiedzieć co nas czeka :)elcia19:30:27 18-05-2010 ip:89.74.71.201
Strona 4 z 12< Poprzednia  1 ...  2  3  [4]  5  6  ... 12  Następna >

Rozpocznij nowy temat

Treści jakie wyrażasz muszą być zgodne z netykietką forum.
W celu zapoznania się z regulaminem zapraszamy do wątku: Netykieta
Twój wpis:
Przedstaw się:

imię, miejscowość

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!
tanie noclegi lub komfortowe i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2012   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 15; czwartek, 24 maj 2012r. 00:26:49; wygenerowano w: 5.2 ms