Polecamy miejscowości nad morzem: Władysławowo, Chłapowo, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Karwia, Łeba, Dębki

Ważna jest dla Ciebie cena? Posortuj ogłoszenia według cen: domki letniskowe, kwatery prywatne hotele lub tanie noclegi

Zależy Ci na sprawdzeniu wiarygodność ofert na wczasy? Przy prezentacji każdej oferty publikujemy datę dodania do naszej bazy oraz datę ostatniej aktualizacji.

Baza ofert Letnik.pl to setki ofert w różnych kategoriach: domki letniskowe, kwatery prywatne, pensjonaty, apartamenty

letnik.pl - wczasy nad morzem

szukaj:

Forum turystyczne

Oj ten Velaves to odpada ..maja tak źle przygotowaną ofertę, niezrozumiałą , zero opisu położenia hotelu, jak daleko do morza, jakie widoki ...bardzo nieprzejrzysta oferta :( saga10:53:15 06-04-2010 ip:212.244.116.134
Saga - jeśli chcesz jechać nad morze to lepiej to Velavesu we Władku - w Falezie zejście na plażę, która zresztą jest wybetonowana jest bardzo trudne. We Władku można wjechać na plaże nawet wózkiem inwalidzkim. W sezonie są tu wykładane na plaży drewniane podesty, także jest bardzo wygodnie. Velaves na pewno ma pokoje z widokiem na morze - tylko musisz wcześnie zadzwonić. Faleza leży w specyficznym miejscu, tj. na odludziu przed Jastrzębią Górą, ale oczywiście standard i widoki z pokojów pierwsza klasa. No i we Władku dużo się dzieje. Do ciebie należy wybór - czy szukasz spokoju czy trochę wrażeń. miejscowy22:49:06 31-03-2010 ip:193.106.79.48
Myślę pojechac do hotelu Faleza w Jastrzębiej Górze- był ktos tam ? Warto tyle zapłacić za luksus? Saga13:50:59 19-03-2010 ip:212.244.116.134
Pierwszy raz od kilkunastu lat chcemy pojechać nad morze,tylko na tydzień ale szukam takiego miejsca, by nie tylko sie wyspać ale chcę mieć rano i w nocy widok na morze, pokój z balkonem, takie w miare dobre warunki ale blisko do morza -jestem niepełnosprawna dlatego trochę luksusu mi nie zaszkodzi. Prosze o informację, gdzie bym mogła milo spedzić czas nawet w czasie brzydkiej pogody.Saga13:25:51 16-03-2010 ip:212.244.116.134

Rozpocznij nowy temat

Treści jakie wyrażasz muszą być zgodne z netykietką forum.
W celu zapoznania się z regulaminem zapraszamy do wątku: Netykieta
Twój wpis:
Przedstaw się:

imię, miejscowość

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!
tanie noclegi lub komfortowe i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2012   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 138, dziś: 2012-02-12 23:52:29, wygenerowano w: 5.6 ms