Polecamy miejscowości nad morzem: Władysławowo, Chłapowo, Jastarnia, Jastrzębia Góra, Karwia, Łeba, Dębki

Zależy Ci na sprawdzeniu wiarygodność ofert na wczasy? Przy prezentacji każdej oferty publikujemy datę dodania do naszej bazy oraz datę ostatniej aktualizacji.

Ważna jest dla Ciebie cena? Posortuj ogłoszenia według cen: domki letniskowe, kwatery prywatne hotele lub tanie noclegi

Wszystkie nasze oferty zawierają ceny noclegów. Właściciele poszczególnych ofert dysponują mechanizmem do aktualizacji ofert, cen lub zdjęć on-line!

letnik.pl - wczasy nad morzem

szukaj:

Forum turystyczne

Strona 1 z 4  [1]  2  3  4  Następna >
Nie przychodźcie na obiady w Anrzejówce. Starsza pani (pomoc kuchenna lub kucharka) wychodzi na salę stołówki i "umila" gościom pobyt. "Na co się pan tak tu przygląda ?" zwróciła sie do wczasowicza, który wszedł tam chyba po raz pierwszy i ostatni. Opinie innych wczasowiczów, którzy przetarli juz szlaki, nie robią dobrej reklamy tej jadłodajni.podróżnik12:59:38 08-08-2011 ip:91.208.93.99
Dziękuje Ci Sylwio za Twoje słowa poparcia! Ja byłam we Władku 12 razy,i zawsze byłam zadowolona z kwatery w której nocowałam. Kwatera "Basia" z ul. Łąkowej to jedyna która mnie nie zadowoliła, i jedyna której nie polecam nikomu! To jest moje zdanie i mam prawo je powielać,czy się to komuś podoba, czy nie... Po to jest to forum!!! Przez telefon szanowna Basia zapewniała mnie o zniżkach dla dzieci, a na miejscu okazało się że takowych zniżek nie będzie! Więc ciekawe,czy bylibyście zadowoleni na moim miejscu, co niektórzy!!! A tak poza tym, to nie jestem żadną konkurencją pani Basi!!! Mieszkam na Śląsku! Szczerze mogę polecić kwatery córki pani Basi- Izy na ul. Inżynierskiej!Dana17:07:36 21-07-2011 ip:91.192.0.34
potrzebuję informacji o domku u Danki w miejscowości Chłopowo?Maxi14:12:09 18-07-2011 ip:88.220.57.162
Ja czytałam wpisy Dany z zeszłego roku, gdzie szczegółowo opisywała swój pobyt u wspomnianej Basi, nie sądzę żeby to była jakaś konkurencja, ponieważ w wątkach które pisała , pojawiało się mnóstwo negatywnych opinii o wspomnianej od różnych osób, zresztą śledzę to forum od kilku lat i po sezonie o Basi jest mnóstwo negatywów. Wcale się Danie nie dziwię bo jak ktoś się zraził to innym odradza i taki cel ma to forum, prawda? I żeby nie było, że kogoś bronię- to jestem z Krakowa, ubóstwiam polskie morze jeżdżę tam od lat a swoją ukochaną kwaterę znalazłam właśnie dzięki letnikowi.Sylwia15:34:34 17-07-2011 ip:87.207.32.235
zauważyliście, że nick dana to musi być jakaś sąsiadka pani basi z łąkowej lub jakaś konkurencja? strasznie jej bruździ, nie wiem czy w sposób uzasadniony. dana określ się kim jesteś, bo pełno cię w różnych tematach na forum i zawsze przeciwko pani basi:)hilek7422:55:14 16-07-2011 ip:178.36.52.169
najgorszy syf z jakim się spotkałem to pensjonat nina poprzeczna 1 chłapowo właściciele oszuści zdjęcia na swojej stronie po retuszu a w rzeczywistości syf smród i brudRafik22:13:50 16-07-2011 ip:89.79.82.235
radzę omijać pokoje gościnne \"andrzejówka\" w jastrzębiej górze.włascicielka ma dwa pensjonaty i nie ma nad nimi kontroli .zarezerwowałam pokój w jednym z nich pod koniec czerwca, wpłaciłam zadatek a kilka dni przed przyjazdem dowiedziałam się (sama zadzwoniłam by się upewnić że wszystko jest ok)że nic nie wie na temat mojej rezerwacji a pieniądze odsyła bo nie wie w jakim celu je przysłałam, a pokoju wolnego i tak nie ma nawet przepraszam nie usłyszałam,taka miła była właścicielka.ps.pieniędzy do dzisiaj nie otrzymałam.małgosia z śląska23:22:16 12-07-2011 ip:83.15.28.235
czy ktoś był w sopocie w apartamencie przy ul. sobieskiego 57 w spocie i możę coś opowiedzieć o nimlila00:02:24 12-07-2011 ip:95.49.125.167
Pole namiotowe ,,Pomarańczowe"zostało w bardzo brzydki sposób odebrane dotychczasowemu najemcy. Jeżeli we władzach panuje taki nepotyzm (syn dostał od ojca samorządowca) i nie można liczyć na uczciwą konkurencję dzięki działaniom pazernych na kasę samorządowców to niech wiedzą,że takiej atmosfery jak była za Tomka nie będzie.Nie godzimy się na takie działania i szerokim łukiem będziemy omijać ,,Lazurowe1" i ,,Lazurowe2 vel ,,Pomarańczowe". Nawet nazwę dla zmyłki zaiwanili,oszuści!wrocławianie19:24:13 10-06-2011 ip:77.255.74.23
Witam! Mam pytanie czy ktoś był w "Słoneczne kwatery" ul.Steyera 13 czy warto? Bardzo prosze o opinie.Anna Łódż10:27:07 07-06-2011 ip:195.13.38.162
Strona 1 z 4  [1]  2  3  4  Następna >

Rozpocznij nowy temat

Treści jakie wyrażasz muszą być zgodne z netykietką forum.
W celu zapoznania się z regulaminem zapraszamy do wątku: Netykieta
Twój wpis:
Przedstaw się:

imię, miejscowość

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!
tanie noclegi lub komfortowe i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2012   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 14; czwartek, 24 maj 2012r. 00:24:14; wygenerowano w: 9.4 ms