Gorąco polecam - zwłaszcza rodzinom z małymi dziećmi! Byliśmy tam w sierpniu 2011r., w tym roku jedziemy znowu - dzieci miały tam raj!!! A Michał z Radomia pisze bzdury ( chyba pomylił pensjonaty...? :) )
Dorota z Jastrzębia-Zdr.20:52:46 27-03-2012 ip:84.10.86.92Bardzo lubię to miejsce. W zgodnej opinii, my i nasi znajomi twierdzimy, że pensjonat pp. Brzezińskich jest wyjątkowo zadbany. Nigdzie nie widziałem tak czystych kabin prysznicowych, nie wiem jak oni to robią. Bez skazy - i od 4 lat tak samo :) Pokoje naprawdę funkcjonalnie wyposażone, samowystarczalne. Jest kuchenka, lodówka, internet! Otoczenie budynku również bez zarzutu. A właściciele bardzo w porządku, pomocni, sympatyczni i zawsze uśmiechnięci. Po sezonie ceny atrakcyjne, więc regularnie korzystamy. Jeśli miałbym do czegokolwiek się przyczepić, to wyłącznie do gości, którzy zapominają, że puszczanie swoich biegających i krzyczących pociech na korytarz o godzinie 7. rano może przeszkadzać tym, którzy chcieliby sobie trochę dłużej pospać. Polecam i pozdrawiam miłych właścicieli!!!
Michał z Gdańska18:10:18 19-03-2012 ip:84.38.19.175Bylem z rodzinka 2 razy, w tym roku będę jeszcze raz, Bardzo nam się podoba ten pensjonat,Super plac zabaw, czyściutkie pokoje,mikrofala, kuchnia, rowery, bardzo duża ilość zabawek dla dzieci, kosz do koszykówki, boisko do siatkówki i piłki nożnej. Już nie wspomnę o właścicielach, którzy są mili i bardzo życzliwi
Marek Plisko Plock20:00:43 07-02-2012 ip:78.154.90.57Byłam w Klifie z rodziną dwukrotnie w 2009 i 2011 r. To miejsce o które właściciele dbają - przez te 2 lata zauważyłam nowe inwestycje. Pensjonat, jest czyściutki, otoczony przepiękną, zadbaną zielenią, przyjazny rodzinom z małymi dziećmi (oprócz świetnie wyposażonego placu zabaw są rowery dla dorosłych i dzieci, riksze - w tym roku bardzo nam się przydały na dalsze wycieczki), parking. Przemili, życzliwi właściciele, którzy dbają o domową atmosferę. Zdecydowałam się na wpis dlatego, ze przeczytałam negatywną opinię (zapewne wściekłej konkurencji). Bo w tym pensjonacie nie wydzierają pieniędzy za wszystkie dodatkowe atrakcje - np. wypożyczenie roweru, grill, czy parking a za małe dzieci nie płaci się, więc mimo wysokiego standardu rodziny z dziećmi nie wydają majątku za pobyt. Proszę spróbować zarezerwować miejsce a okaże się, że trzeba to robić w dużym wyprzedzeniem, bo chętnych jest wielu - goście tam wracają. Pierwszy raz pojechaliśmy do państwa Brzezińskich we wrześniu - większość kwater w Rowach świeciła pustkami - jak to po sezonie a u nich był komplet. Odległości do morza, do centrum są rzeczywiście dla lubiących chodzić - z pokoju nie wychodzi się na plażę, trzeba kawałek dojść a nie jest to taka odległość by dojeżdżać samochodem - (jest kilka dróg na plażę przez las lub gwarne centrum), więc ewentualnie odległość dla kogoś może stanowić minus. Jednak z całą pewnością mogę stwierdzić, że do właścicieli, czystości i wyposażenia obiektu może przyczepić się tylko jakiś złośliwy troll.
zadowolona wczasowiczka10:21:15 17-11-2011 ip:195.150.232.56pensjonat godny polecenia bylam juz dwa razy z rodzinka i wszystko ok. dzieciaki zachwycone placem zabaw .gospodarze sympatyczni .dbaja o swoich gosci bardzo
gosia ze slaska11:54:23 01-05-2011 ip:85.14.74.232Byliśmy zachwyceni ,szczególnie polecamy rodzinom z dziećmi.Właściciele bardzo mili ,w pełni zgadzamy się z wypowiedziami poprzedników .Gdyby nie fakt,że staramy się co roku jechać w inne miejsce Wybrzeża Bałtyckiego to z chęcią zawitalibyśmy tam jeszcze raz Szczerze polecamy
sissii21:36:18 23-02-2011 ip:77.255.148.174Widać że to miejsce godne polecenia,a jak prezentują się ceny? Bo nikt o tym nie pisze,a przecież to ważna sprawa.
PodTatrami10:13:45 02-02-2011 ip:79.185.54.26byliśmy w rowach w pensjonacie klif w maju 2010 roku i jesteśmy zachwyceni. bardzo czyste i zadbane pokoje o wysokim komforcie: własna łazienka, lodówka, mikrofalówka i co najważniejsze elektryczna płyta kuchenna. ze nie wspomnę o gospodarzach: bardzo mili i widać że zależy im na zadowolonych wczasowiczach. nasze dziecko zachwycone placem zabaw. do plaży około 15 minut spacerkiem. gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja również byłem w weekend majowy 2010 oraz 2009 , podzielam powyższą opinię. Było zajefajnie. W tym roku też się tam wybieram.
arecki6412:42:15 30-01-2011 ip:86.63.119.22Miejsce idealne do wypoczynku, ponadto raj dla dzieci. Znajduje się tu duży, bogato wyposażony plac zabaw. W pokoju znajduje się aneks kuchenny z lodówką, mikrofalówką, płytą kuchenną i kompletem naczyń. Pokój bardzo ładnie urządzony: wygodne łóżko, szafa, komódka, stolik, krzesła. Wszystko jest czyste i zadbane. Bardzo mili Gospodarze, dbający o udany wypoczynek gości. Szczerze polecam i z przyjemnością wybiorę się tam kolejny raz :)
Marta K.16:43:58 28-09-2010 ip:82.160.93.42Kto był w klifie prosze o opinie jedziemy w tym roku
juzio20:25:11 26-07-2010 ip:79.139.4.201