Ziółek

84-120 Władysławowo - Chłapowo, ul. Gościnna 16, woj. Pomorskie

www.ziolek.letnik.pl

www.ziolekdomek.pl

(58) 674 33 xx

693 716 5xx

ceny od 30

od do

Ziółek Chłapowo

Opinie / Pochwały o domkach letniskowych Ziółek

domeki wspaniale``ogrod cudowny,wlasciecielebardzo mili i uprzejmi,to miejsce to kawalek raju na ziemi, goraco polecan, warto:)

barbara morawiec — 2010.08.14 83.238.28.17 - host-83-238-28-17.alpha.pl

Gorąco polecam wypoczynek w tych domkach. Domki czyste, wyposażenie mile nas zaskoczyło, mili gospodarze, placyk zabaw dla dzieci zarówno małych jak i troszkę starszych, dużo zieleni. Blisko do morza. Ja tam za rok wracam!

Ania z W-wy — 2009.09.02 195.238.227.192 - 195.238.227.192

Własnie w sobote wrociłem z szesciosobowego domku.Domek bardzo czysciutki wyposazony we wszystko co potrzebne. Przemili gospodarze,blisko do morza i do knajpek na piwko i rybke.Polecamte domki,a zwlaszcza dla rodzin z małymi dziećmi, dla maluchów plac zabaw przed domkami to bajka, a dla nas rodziców cisza i spokój.Pełen wypoczynek. Za rok znów tam jadę.

nikodem katowice — 2009.07.20 83.13.21.250 - fav250.internetdsl.tpnet.pl

Podpisujemy się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami. Dodam tylko, że miejsce bezpieczne dla dzieci - co dla nas, Rodziców, jest bardzo ważne. I Kropka też sympatyczna ;)Pozdrawiam i Dziękuję

Ania,Bartek, Jakub i Szymon - Poznań — 2009.07.01 188.33.62.134 - 188.33.62.134

Gorąco polecam bardzo fajne miejsce w szczególności dla rodzin z dziećmi,wszystko w zasięgu ręki sklepy smażalnie ryb plaża.Domki zadbane czyściutkie mili właściciele.

Barbara MYSŁOWICE — 2009.06.28 85.89.173.141 - staticline13442.toya.net.pl

Właśnie wczoraj wróciliśmy z domku dla sześciu osób, świetne miejsce, domek zadbany-czyściutkiwyposażony we wszystko
co potrzebne aby czuć się jak w domu nawet w czasie deszczu,
dla dzieci fajny plac zabaw, do plaży bliziutko, do sklepów także.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy gorąco nawet poza sezonem.

barbara z Warszawy — 2009.06.15 83.6.164.130 - abaa130.neoplus.adsl.tpnet.pl

Polecamy goraco. Super miejsce na wypoczynek dla rodziców z małymi dziećmi. Posesja ogrodzona z atrakcjami dla maluchów. Przemiła atmosfera, domki czyste, zadbane, wyposazone we wszystko co potrzebne.Bardzo dziekujemy za miły pobyt.Pozdrawiamy.

J.P.A Cieślak — 2008.08.16 78.88.173.6 - 078088173006.elb.vectranet.pl

Fajne miejsce, polecam na letni wypoczynek, domki wyposażone we wszystko co najlepsze i bardzo czyściutkie. Przemili gospodarze. Byliśmy na majowym wypoczynku. 2008 za rok wybieramy sie ponownie.

marzena i sławek Torun — 2008.07.31 78.28.14.199 - 199.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

Polecam wszystkim goraco i z całą odpowiedzialnoscią. Przemili gospodarze, domki wyposażone we wszystko co niezbędne. Zadbane, czyste, teren wokół zamykany. Czuliśmy sie tam jak w domu.

Ewa - Busko-Zdrój — 2008.01.27 79.185.71.122 - adnp122.neoplus.adsl.tpnet.pl

super miejsce polecam wszystkim --fajna atmosfera czysto i przyjemnie.

WIESłAWSULEJóWEK KOłO WARSZAWY — 2008.01.16 83.31.198.79 - cos79.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Ziółek

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu

ostanie zmiany w ofercie: 07-11-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 49; sobota, 18 listopad 2017r. 22:16:02; wygenerowano w: 9.9 ms