Willa anna

84-120 Władysławowo - Chłapowo, ul. Zagrodowa 22a, woj. Pomorskie

ceny od 25

od do

Willa anna Chłapowo

Opinie / Pochwały o kwaterze Willa anna

Poprzednia  1  2  [3]  4  5  ... 7  Następna

Lokalizacja idealna na wypoczynek. Cichutko, spokojnie, blisko do sklepu (świeże pieczywo). Pokoje miłe, czyste... Naprawdę polecam - byliśmy tam 8 dni na przełomie IV-V 2012

Darek — 2012.05.12 93.154.250.108 - ip-93-154-250-108.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

wakacje 2011, wszystko zgodne z opisem, polecam

mariusz, Nowy Targ — 2012.05.04 83.5.104.68 - aanw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo miła i przyjemna atmosfera. Pokoje zgodne z opisem i bardzo przytulne. Jak najbardziej polecamy:)

Dominika i Marcin, Kraków — 2012.05.03 83.26.80.39 - amy39.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byliśmy pod koniec sierpnia ze znajomymi i z czystym sumieniem polecam! Bardzo ładne i zadbane pokoje,łazienki też niczego sobie,kuchnia bardzo fajna ogólnie w 100% perfekt ;) Dziękujemy za gościnę i pozdrawiamy ;)

Kamil,Częstochowa — 2012.05.02 94.251.245.242 - 242-245-251-94.net.stream.pl

Idealne miejsce na wakacyjny wypoczynek ;) Pokoje zgodne z opisem i co najważniejsze czyściutkie. Pani Anna wszystko wyjaśnia i dla gości czeka nawet poradnik co warto zwiedzić w okolicy czy jaką najkrótszą trasą trafić na plażę ;) Zdecydowanie polecam! ;) Jest miło i przyjemnie ;)

Klaudia, Chrzanów — 2012.01.06 94.251.217.51 - 51-217-251-94.net.stream.pl

Super miejsce:) bardzo mili właściciele,bardzo ładne i czyste pokoje. Byłam już tutaj z rodzina 2 razy i na pewno jeszcze przyjadę. Naprawdę bardzo serdecznie polecam to miejsce:)

Kasia — 2011.12.27 89.73.224.225 - 89-73-224-225.dynamic.chello.pl

Podpisujemy się pod poprzednimi opiniami-czyściutkie pokoje, okolica spokojna,mili właściciele, nawet spacerek (około 10, 15 minut) do morza nie przeszkadzał :-). Idealne miejsce do wypoczynku z małym dzieckiem. Z pewnością wrócimy za rok!

Agnieszka, Tomek i Zosia z Łodzi — 2011.07.31 213.195.175.203 - 213-195-175-203.ip.netia.com.pl

Po prostu rewelacja. Kwatera super, warunki bardzo dobre,cicha, spokojna okolica. Właściciele to wspaniali i mili ludzie, którzy jak trzeba to służą także pomocą za co bardzo dziękujemy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu, aż żal było wyjeżdżać. Lipiec 2011 r.
Pozdrowienia dla właścicieli.

Dominika, Julia, Łukasz(Bydgoszcz|) — 2011.07.24 212.122.223.79 - 212.122.223.79

Już po raz drugi gościłyśmy w Willi u Pani Ani, i tak jak to było w poprzednim roku wszystko było OK. Czas szybko minął, ale było super! Trochę nie dopisała pogoda, ale o nudzie nie było mowy! Polecamy wszystkim tą kwaterę! Już nie możemy się doczekać następnych wakacji! Serdeczne pozdrowienia dla Pani Ani! Na pewno widzimy się za rok!!!! Wszystkiego dobrego!

Urszula, Angelika &&& PRUDNIK — 2011.07.18 83.5.103.206 - aanv206.neoplus.adsl.tpnet.pl

Możemy tylko się podpisać pod poprzednimi opiniami
Spędziłyśmy u Pani Ani majowy weekend. Kwatera czyściutka, niczego nie brakowało, co ważne - bardzo czysta łazienka, ładny nowiutki pokoik z balkonem, wszystko nowe i zadbane. Wszędzie blisko. Jesteśmy ogromnie zadowolone, dziękujemy Pani Aniu!

Dwie Justyny z Torunia — 2011.05.15 86.111.103.150 - host-86-111-103-150.tvk.torun.pl

Poprzednia  1  2  [3]  4  5  ... 7  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Willa anna

zapraszamy od czerwca do sierpnia do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 08-08-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 55; niedziela, 19 listopad 2017r. 16:58:37; wygenerowano w: 10.6 ms