Willa Carmen

84-120 Chłapowo, ul. Władysławowska 27, woj. Pomorskie

ceny od 35

od do

Willa Carmen Chłapowo

Opinie / Pochwały o willi Willa Carmen

  [1]  2  3  4  ... 6  Następna

W Willi Carmen u Pani Renatki odpoczywamy co roku od 8 lat. Czujemy się tam znakomicie. Warunki bytowe oraz higieniczne bez zarzutu. Bliskość plaży, dużo miejsca na zaparkowanie auta,bajeczne widoki z tarasu oraz bardzo sympatyczna Pani Renatka skłaniają do planowania kolejnych pobytów. Pozdrowienia ze Starachowic od Ali i Janusza.

Ala i Janusz ze Starachowic — 2017.06.21 93.105.154.129 - 093105154129.starachowice.vectranet.pl

W zeszłym roku byłem 2 razy, czyli teraz był 11 raz i jak zwykle rewelacja.Teraz czuję się tam jak u siebie w domu. Pozdrawiam serdecznie Panią Renatkę jak i resztę stałych bywalców tego kurortu ;).

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dominika Damian i Krzysiu — 2017.06.20 89.79.3.74 - 89-79-3-74.dynamic.chello.pl

Wygodne łóżka, miła obsługa, czysty pokój, piękny widok z okna. Polecam.

Hania z Poznania — 2017.06.10 31.1.202.239 - apn-31-1-202-239.dynamic.gprs.plus.pl

Przepiękny widok z okna :] bardzo sympatycznie i miło, warto przyjechać bo pokoje są czyste i zadbane. Bardzo wygodne łóżka.

Hania z Poznania — 2017.06.10 31.1.202.239 - apn-31-1-202-239.dynamic.gprs.plus.pl

Wielki pozytyw - wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej uzasadnione. Willa super czyściutka, przytulna, blisko do centrum, właścicielka bardzo fajna. Szczerze polecam.

Krzysztof, Kraków — 2016.06.27 37.47.64.94 - public-gprs366877.centertel.pl

Super, popieram wszystkie pozytywne opinie. Polecam. Dzięki Pani Renato. Wrócimy

ewa wrocław — 2016.05.31 78.88.28.116 - 078088028116.dynamic-ra-05.vectranet.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz czwarty, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Carmen. Polecamy!!!

Tomek,Agnieszka,Weronika z Pionek — 2015.07.30 91.224.217.45 - pionki-vrrp2.giga-komputer.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz czwarty. Jak co roku jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, jest czysto i ładnie. Gorąco polecamy pobyt w Willi Carmen i pozdrawiamy Panią Renatę.

Agnieszka,Weronika, Tomek;z Pionek — 2015.07.27 91.224.217.45 - pionki-vrrp2.giga-komputer.pl

U Pani Renaty gościliśmy po raz 9 i myślimy że nie ostatni. Z roku na rok jest coraraz lepiej. Przesyłamy pozdrowienia zarówno od nas jak i od mojego brata z żoną i synem Olusiem. Już tęsknimy za urlopem w przyszłym roku na pewno na dłużej. Dziękujemy Renatko. Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza się kłania!

Łukasz, Ania, Tomasz, Justyna i Aleksander — 2015.07.20 89.74.95.47 - 89-74-95-47.dynamic.chello.pl

Byliśmy dziewiąty raz, to chyba wyjaśnia wszystko. Piękne widoki z wyższych pięter i tarasu. Pogoda zawsze ta sama - słońce + małe chmurki :-)

Dominika Damian Krzysiu Siemianowice Śląskie — 2015.06.21 89.75.47.15 - 89-75-47-15.dynamic.chello.pl

  [1]  2  3  4  ... 6  Następna

Dodawanie opinii dla willi Willa Carmen

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 18-06-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 61; sobota, 18 listopad 2017r. 02:02:34; wygenerowano w: 4.8 ms