U Justyna Jastarnia Ks. Stefańskiego 27 tel. (58) 675 21 34 . Najnowsze 10 opini z 20 o kwaterze w Jastarni nad morzem.

U Justyna

84-140 Jastarnia, ul. Ks. Stefańskiego 27, woj. Pomorskie

www.ujustyna.letnik.pl

(58) 675 21 xx

691 831 6xx

ceny od 40

U Justyna Jastarnia

Opinie / Pochwały o kwaterze U Justyna

  [1]  2  Następna

W okresie od 02-11. 08. 2018 r. byliśmy drugi raz w Jastarni u Pani Krystyny. Było super kwatera czekała na nas już od rana. Jak zwykle czyściutko, atmosfera bardzo miła. Polecam każdemu tą kwaterę kto chce wypocząć w bardzo dobrych warunkach, tym bardziej, że wszędzie blisko. Pozdrawiamy serdecznie gospodarzy

G.J.z Jarocina — 6 dni temu 77.89.111.244 - static-ip-77-89-111-244.promax.media.pl

Spędziliśmy wspanialy tydzień w pensjonacie u Justyna. Zyczliwi właściciele, oferta zgodnie z opisem. Pobyt w sierpniu 2017. Polecam.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Leon i Jadwiga — 2017.08.28 188.146.172.86 - 188.146.172.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Od 01. 08-1208. 2016 r. mieliśmy przyjemność korzystać z kwatery Pani Krystyny. Wszystkie opinie są prawdziwe sami się przekonaliśmy. Mili właściciele, pomieszczenia czyściutkie z pełnym wyposażeniem. Czuliśmy się jak w domu. Wszędzie bardzo blisko, plaża 5 min, centrum Jastarni żabi skok, stacja kolejowa bardzo blisko smażalnia na ogrodowej po drodze, bardzo dobre rybki. Polecam również Homara chociaż tutaj trochę drożej. Na pewno skorzystam z tej oferty w przyszłości i polecam

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Grażyna i Jerzy Z. z Jarocina — 2016.08.13 77.89.115.127 - static-ip-77-89-115-127.promax.media.pl

Wspaniałe miejsce w Jastarni. Bardzo Mili gospodarze, ośrodek czysty zadbany! do plaży blisko, do sklepu blisko, SUPER! można wypocząć polecamy serdecznie! Pozdrowienia z Opola!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

dariusz — 2016.07.29 83.27.26.124 - aus124.neoplus.adsl.tpnet.pl

witam spędziliśmy u justyna 2015 wakacje lokal bardzo fajny wszędzie blisko morze 100 m centrum jednym słowem ok mam nadzieje że bedzie miejsce w tym sezonie ja juz dzwonie i składam rezerwacje; -)

marcin edyta ninka płock — 2016.03.15 217.28.147.120 - m120.class147.petrotel.pl

Planujesz wakacje nad morzem to tylko -w JASTARNI " U JUSTYNA"!!! Pokoje przestronne, czyste. A Gospodarze-przemili, życzliwi i zawsze uśmiechnięci:))) Do plaży blisko, do centrum blisko, do stacji blisko. Serdecznie polecamy!!! Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek z WArszawy

Małgosia — 2014.07.19 88.156.226.221 - 088156226221.dynamic.vectranet.pl

Miejsce cudowne!!! Cisza, spokój, blisko do morza. Pokoje czyste, pachnące. Gospodarze, przemili. Czuliśmy się tam jak u siebie w domu:). Serdecznie pozdrawiamy:))) Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek

Małgosia — 2014.07.06 88.156.226.247 - 088156226247.dynamic.vectranet.pl

Czysto, pachnąco i wygodnie. Od pkp żabi skok, a do plaży i centrum minutka. Mili właściciele i przyjemna atmosfera. Polecam!

Małgorzata Bydgoszcz — 2012.08.21 46.187.164.58 - 46.187.164.58

Spedziłam u tych Państwa dwa tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Z przyjemnością stwierdzam, że wcześniejsze opinie zgadzają sie w 100%. Wszędzie blisko, w w pokojach jest wszystko co potrzeba a właściciele bardzo mili. Polecam gorąco!

Dorota, Wrocław — 2011.08.15 95.178.50.180 - 95-178-50-180.wroclaw.hypnet.pl

Na przełomie lipca i sierpnia spędziłam u tych Państwa dwa tygodnie. Wybierałam kwaterę przez internet, więc mimo tylu pochwał troszkę się obawiałam, ale zupełnie niepotrzebnie. Wszystkie te pozytywne opinie są w pełni uzasadnione.Warunki bardzo dobre. W pokojach jest wszystko co potrzeba. Właściciele faktycznie bardzo mili i kulturalni. Wszędzie blisko, nad morze i do centrum miasteczka. Gorąco wszystkim polecam, bo naprawdę warto.

Dorota z Wrocławia — 2011.08.10 95.178.50.180 - 95-178-50-180.wroclaw.hypnet.pl

  [1]  2  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej U Justyna

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu

ostanie zmiany w ofercie: 23-04-2016,

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!

Aktualne oferty noclegów - komfortowe, tanie i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Polecamy regionalne serwisy z pogodą, bogatą ilością zdjęć oraz atrakcjami: Władysławowa oraz Jastrzębiej Góry w gminie Władysławowo a także znajdującą się w otulinie Słowińskiego Parku krajobrazowego Łebę. Znajdź dla siebie lub rodziny najtańsze lub komfortowe i blisko morza Kwatery w Jastarni

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2018   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 69; sobota, 18 sierpień 2018r. 13:53:45; wygenerowano w: 11.4 ms