Letnik.net - kwatery nad morzem

    Letnik.net

    kwatery Władysławowo-Chłapowo

    Paleo.pl - noclegi z wyżywieniem Władysławowo

    Paleo.pl

    noclegi z wyżywieniem w ośrodku wczasowym we Władysławowie

    Willa Salem noclegi we Władysławowie

    Willa Salem

    noclegi we Władysławowie

    U Justyna

    84-140 Jastarnia, ul. Ks. Stefańskiego 27, woj. Pomorskie

    www.ujustyna.letnik.pl

    (58) 675 21 xx

    691 831 6xx

    ceny od 40

    U Justyna

    Opinie / Pochwały o kwaterze U Justyna

      [1]  2  Następna

    Od 01. 08-1208. 2016 r. mieliśmy przyjemność korzystać z kwatery Pani Krystyny. Wszystkie opinie są prawdziwe sami się przekonaliśmy. Mili właściciele, pomieszczenia czyściutkie z pełnym wyposażeniem. Czuliśmy się jak w domu. Wszędzie bardzo blisko, plaża 5 min, centrum Jastarni żabi skok, stacja kolejowa bardzo blisko smażalnia na ogrodowej po drodze, bardzo dobre rybki. Polecam również Homara chociaż tutaj trochę drożej. Na pewno skorzystam z tej oferty w przyszłości i polecam

    5 / 5 — lokalizacja

    5 / 5 — standard

    5 / 5 — obsługa

    Grażyna i Jerzy Z. z Jarocina — 2016.08.13 77.89.115.127 - static-ip-77-89-115-127.promax.media.pl

    Wspaniałe miejsce w Jastarni. Bardzo Mili gospodarze, ośrodek czysty zadbany! do plaży blisko, do sklepu blisko, SUPER! można wypocząć polecamy serdecznie! Pozdrowienia z Opola!

    5 / 5 — lokalizacja

    5 / 5 — standard

    5 / 5 — obsługa

    dariusz — 2016.07.29 83.27.26.124 - aus124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam spędziliśmy u justyna 2015 wakacje lokal bardzo fajny wszędzie blisko morze 100 m centrum jednym słowem ok mam nadzieje że bedzie miejsce w tym sezonie ja juz dzwonie i składam rezerwacje; -)

    marcin edyta ninka płock — 2016.03.15 217.28.147.120 - m120.class147.petrotel.pl

    Planujesz wakacje nad morzem to tylko -w JASTARNI " U JUSTYNA"!!! Pokoje przestronne, czyste. A Gospodarze-przemili, życzliwi i zawsze uśmiechnięci:))) Do plaży blisko, do centrum blisko, do stacji blisko. Serdecznie polecamy!!! Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek z WArszawy

    Małgosia — 2014.07.19 88.156.226.221 - 088156226221.dynamic.vectranet.pl

    Miejsce cudowne!!! Cisza, spokój, blisko do morza. Pokoje czyste, pachnące. Gospodarze, przemili. Czuliśmy się tam jak u siebie w domu:). Serdecznie pozdrawiamy:))) Małgosia, Zbyszek, Jasia i Leszek

    Małgosia — 2014.07.06 88.156.226.247 - 088156226247.dynamic.vectranet.pl

    Czysto, pachnąco i wygodnie. Od pkp żabi skok, a do plaży i centrum minutka. Mili właściciele i przyjemna atmosfera. Polecam!

    Małgorzata Bydgoszcz — 2012.08.21 46.187.164.58 - 46.187.164.58

    Spedziłam u tych Państwa dwa tygodnie i jestem bardzo zadowolona. Z przyjemnością stwierdzam, że wcześniejsze opinie zgadzają sie w 100%. Wszędzie blisko, w w pokojach jest wszystko co potrzeba a właściciele bardzo mili. Polecam gorąco!

    Dorota, Wrocław — 2011.08.15 95.178.50.180 - 95-178-50-180.wroclaw.hypnet.pl

    Na przełomie lipca i sierpnia spędziłam u tych Państwa dwa tygodnie. Wybierałam kwaterę przez internet, więc mimo tylu pochwał troszkę się obawiałam, ale zupełnie niepotrzebnie. Wszystkie te pozytywne opinie są w pełni uzasadnione.Warunki bardzo dobre. W pokojach jest wszystko co potrzeba. Właściciele faktycznie bardzo mili i kulturalni. Wszędzie blisko, nad morze i do centrum miasteczka. Gorąco wszystkim polecam, bo naprawdę warto.

    Dorota z Wrocławia — 2011.08.10 95.178.50.180 - 95-178-50-180.wroclaw.hypnet.pl

    Serdecznie polecam tą kwaterkę.
    Pokoje przestronne, czyste. Pomimo niedużej odległości od dworca nie przeszkadza hałas pociągu.
    Bardzo mili ludzie. Wszędzie blisko.
    Bardzo tam wypoczęliśmy w zeszłym roku.
    Powtórzylibyśmy, ale co roku jeździmy do innych miejscowości. Jeśli będziemy wybierać się do Jastarni to właśnie tu.

    Lidka, Poznań — 2011.04.29 79.173.16.235 - host-79.173.16.235.tesatnet.pl

    Miejsce przeurocze!.Kwatery`U Justyna`polecamy wszystkim,a w szczególności niezmotoryzowanym turystom/minuta drogi od dworca PKP/.Do plaży/rzut beretem-5 min/.Kto chce jechać nie się nawet nie zastanawia.Pokoje eleganckie z pełnym wyposażeniem,nic dodać,nic ująć.Właściciele bardzo mili,serdeczni,człowiek się czuje jak u siebie w domu,a jak się stołować to tylko w`Kuchni Mojej Babci`/ul.Mickiewicza/.Przeżyliśmy`U Justyna` cudowne 2 tyg.i już marzymy,aby tam powrócić.Dziękujemy,pozdrawiamy i do zobaczenia!

    Małgosia i Krzysztof z Katowic — 2010.09.04 195.177.67.140 - kk79.chr31.1000lecie.pl

      [1]  2  Następna

    Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej U Justyna

    zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu

    ostanie zmiany w ofercie: 23-04-2016,

    Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!

    Aktualne oferty noclegów - komfortowe, tanie i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

    Polecamy regionalne serwisy z pogodą, bogatą ilością zdjęć oraz atrakcjami: Władysławowa oraz Jastrzębiej Góry w gminie Władysławowo a także znajdującą się w otulinie Słowińskiego Parku krajobrazowego Łebę.


    Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

    Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

    ©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

    on-line: 37; wtorek, 21 listopad 2017r. 22:10:51; wygenerowano w: 3.5 ms