U Bożeny Sulicice - Karwia Sulicice . Opinie o domkach letniskowych nad morzem.

U Bożeny

84-110 Krokowa - Sulicice - Karwia, ul. Sulicice , woj. Pomorskie

ceny od 150

U Bożeny Sulicice - Karwia

Opinie / Pochwały o domkach letniskowych U Bożeny

 

Kolejny urlop zaliczony na mega duuuzyyy plus!!! Bozenko i Wiesiu Dziękujemy za wspaniała atmosferę Pozdrawiamy

Gosia-Tomek i Dominik — 2015.07.28 178.183.242.164 - 178.183.242.164.dsl.dynamic.t-mobile.pl

Idealne miejsce na wypoczynek z małymi dziećmi, cisza, spokój, z dala od nadmorskiego zgiełku... Przemili gospodarze. Niedaleko piękne, dzikie plaże... Idealne wakacje dla pragnących naprawdę odpocząć. Polecamy!

Agnieszka — 2015.07.19 94.78.165.220 - host-94-78-165-220.dynamic.mm.pl

Gorąco polecamy, czuliśmy się u Was jak goście. Wszystko zgodne z opisem i z powyższymi opiniami. Najlepsze nad morzem miejsce na wczasy z dziećmi (dwa place zabaw, basen, boiska do siatkówki i kosz., codziennie ognisko i grill itd itd... ) Domki przestronne i wygodne (dwie sypialnie + " salon" z aneksem kuchennym + łazienka z toaletą). Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Tomek ZAMOŚĆ — 2013.08.05 89.228.19.34 - host-89-228-19-34.zamosc.mm.pl

Serdecznie polecam, gospodarze bardzo mili, cisza, spokój... czego chcieć więcej :)

Seweryn — 2013.01.16 87.116.236.151 - host-87-116-236-151.kutno.mm.pl

Było super:)
Domki ekstra, gospodarze mili - czego chcieć więcej:)
Pozdrawiamy.

Króle i Żabki z małopolski — 2011.08.04 77.255.109.105 - 77-255-109-105.adsl.inetia.pl

Nie było okazji podziękować za miłą gościnę, więc robimy to teraz.
Cisza i spokój, sprzyja wypoczynkowi. Dabrze wyposarzone domki.Przyjemne wieczorki przy ognisku i muzyce.Gospodarze mili i sympatyczni stwarzają rodzinną atmosferę.Naprawdę można wypocząć.
Szkoda było wyjeżdżać!Wspominamy ten pobyt bardzo miło i mamy nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy. Serdecznie pozdrawiamy gospodarzy Ziębowie(Centralna Polska ).

Tomasz Kleszczów — 2010.10.04 195.189.78.182 - ip-195-189-78-182.arreks.pl

Bardzo dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi,z dala od wrzawy nadmorskich kurortów,a do morza tylko kilka kilometrów.

Piotr,Biała Podlaska — 2009.07.16 95.160.219.85 - 095160219085.bialapodlaska.vectranet.pl

WYPOCZYNEK NA NAJWYŻSZYM STANDARDZIE MIŁA OBSŁUGA I OGÓLNIE ZAJEFAJNIE POLECAM
POZDROWIENIA DLA PANA WIESŁAWA I PANI BOŻENY ORAZ DZIECIAKÓWWARSZAWIACY Z POLO

GRZEGORZ WASIKOWSKI — 2008.07.22 83.24.239.135 - dtb135.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo fajne miejsce,miła,spokojna okollica.Gospodarze bardzo mili,tworzą rodzinną atmosferę.Jest super.Polecamy.

Mariola Runowo — 2007.08.27 82.160.150.2 - 82.160.150.2

Spokojne miejsce z dala od gwaru miejscowości wypoczynkowych.Domki obszerne dobrze wyposażone,można miło i przyjemnie spędzić czas.Gospodarze bardzo uczynni i mili, organizują ogniska przy muzyce.Można się zabawić i potańczyć.Polecam!

Ryszard Rybnik — 2007.08.17 83.142.8.22 - gts8-22.rybnet.pl

 

Dodawanie opinii dla domków letniskowych U Bożeny

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, nad jeziorem, blisko lasu

ostanie zmiany w ofercie: 09-08-2016,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2018   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 79; sobota, 18 sierpień 2018r. 19:41:08; wygenerowano w: 11.1 ms