Tamara-lokalizacja !

84-120 Władysławowo, ul. Spokojna 27a, woj. Pomorskie

www.tamara.letnik.pl

www.tamara.gda.pl

(58) 674 19 xx

503 060 9xx

ceny od 30

od do

Tamara-lokalizacja ! Władysławowo

Opinie / Pochwały o kwaterze Tamara-lokalizacja !

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Byliśmy w willi Tamara 9dni (18-27. 08.. 2016). Bardzo dobra kwatera, pokój przestronny, czysty, wyposażenie przemyślane. Korzystałam z kuchni gospodarzy- nigdy nie było problemów. Do plaży szliśmy 2 minuty, a to przy dwójce małych dzieci ma znaczenie. Szczerze polecam.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Bozena ze Starogardu Gd. — 2016.08.26 193.106.78.46 - 193.106.78.46

W sierpniu, kolejny już raz spędzaliśmy nasz urlop u Pani Tamary. Zawsze tak samo sympatycznie, tylko pokoje coraz ładniejsze - w tym roku mieszkaliśmy w pawilonie D2, całkowicie odnowiony. Bardzo wygodna baza do " wypadów" nad morze no i ta odległość od plaży - super!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Aneta i Tomasz z Warszawy — 2016.08.26 193.106.78.46 - 193.106.78.46

Z czystym sumieniem możemy polecić właśnie tę kwaterę... Wszędzie blisko, sklep, basen, morze... Pokoje utrzymane w nienagannym porządku, właściciele mili i pomocni. Wróciliśmy zachwyceni i mamy nadzieję, że za rok spotkamy się ponownie :)

Monika i Kamil Kielce — 2014.08.04 79.185.252.204 - aduo204.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byliśmy we Władysławowie razem z dziećmi w lipcu 2013. Wspaniałe miejsce. Kwatera bardzo przyjemna, pokoje są super. Właściciele to bardzo mili i uczynni ludzie. Naprawdę polecamy.

Justyna i Michał z Radomia — 2013.08.20 88.156.133.156 - 088156133156.radom.vectranet.pl

W pokojach u Pani Tamary przebywaliśmy z mężem w ostatnim tygodniu czerwca 2013 r. Miejsce cudowne, wszędzie blisko, wyjscie na Aleję Gwiazd Sportu. Pokój niewielki ale wystarczający i posiadający wszystko co do wypoczynku nadmorskiego jest niezbędne. Gospodarze bardzo sympatyczni i uczynni. Napewno tam wrócimy nie raz i polecamy wszystkim.

Danuta Warszawa — 2013.08.09 89.74.109.63 - 89-74-109-63.dynamic.chello.pl

super miejsce bardzo mili wlasciciele czysto spokojnie wszędzie blisko

agnieszkakociołek pabianice — 2012.08.04 85.89.184.225 - staticline17264.toya.net.pl

Przeczytałam wszystkie opinie i zgadzam się z nimi w 100%. Wszystko jak w najlepszym porządku, umeblowanie, wystrój - pierwsza klasa, a właściciele to bardzo mili i uczciwi ludzie. Polecam

Marzena i Tomasz.B Sulejówek — 2012.07.21 83.28.179.117 - bkl117.neoplus.adsl.tpnet.pl

warunki super blisko do morza, pokoje czyste zadbane, włascicele mili, pomocni super poprostu super!!!!!

agnieszka tomasz mateuszpabianice — 2012.07.14 85.89.184.225 - staticline17264.toya.net.pl

Byliśmy u Pani Tamary w podróży poślubnej w 2005 r. Z całą pewnością mogę powiedzieć, że z wszystkich kwater w jakich miałam okazję mieszkać u Pani Tamary było najlepiej. Pokoje czyste, zadbane, widok z pokoju na aleję gwiazd sportu. Właściciele mili i gościnni. Do morza bliziutko i co ważne ceny całkiem odmienne od konkurencji mającej noclegi w tej samej okolicy. Z pewnością wybierzemy się znowu. POZDRAWIAMY PANIĄ I MĘŻA.
Jola z Czerwionki

Jola — 2011.09.18 109.196.54.65 - ip-109196054065.syrion.pl

Przeczytałam wszystkie opinie i zgadzam się z nimi.Byłam u Państwa z wnukiem dwa lata temu.Było wspaniale.Wszystko na 5 +.Pozdrawiam i mam nadzieję,że jeszcze w tym roku przyjedziemy.

Halina z Łodzi — 2011.09.09 217.172.254.72 - host-217-172-254-72.lodz.mm.pl

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Tamara-lokalizacja !

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 03-02-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 61; sobota, 18 listopad 2017r. 02:03:34; wygenerowano w: 4.2 ms