Ogrody magra

76-150 Darłowo/Zakrzewo - Zakrzewo - Darłowo, ul. - 33, woj. Zachodnio-Po.

www.magra.letnik.pl

www.magrawczasy.pl

601 686 7xx

504 989 2xx

ceny od 120

od do

Ogrody magra Zakrzewo

Opinie / Pochwały o domkach letniskowych Ogrody magra

Poprzednia  1  2  [3]  4  Następna

bajeczna "kraina" czułam się jak zatopiona w przeszlosci, w ogrodzie z marzeń i snów wolność, cisza,przestrzeń. Żal było wyjeżdżać.Właściciele przemili, opiekuńczy tacy "swoi" ,Pani Marzena -Magiczna- było nam cuuudnie. Dziekujemy Joanna ,Andrzej i Szanti

Joanna , Górki wielkie — 2014.10.09 87.204.40.31 - 87-204-40-31.static.ip.netia.com.pl

17.08.2014 W lutym padło pytanie,gdzie spędzimy tegoroczne wakacje:góry czy morze?rodzinka zdecydowała że Bałtyk.Mąż znalazł w internecie Magra wczasy i zarezerwował tygodniowy pobyt w pierwszym tygodniu sierpnia. Z racji tego że jestem typem domatora i nigdzie nie wytrzymuję dłużej niż 3-4 dni pomyślałam (jak ja tam wytrzymam cały tydzień)moje obawy rozwiały się w momencie kiedy dotarliśmy na miejsce i zobaczyłam domki i przepiękny, cudowny ogród,który mój pięcioletni syn nazwał `tajemniczym ogrodem`mogłam godzinami po nim spacerować '.Właściciele są wspaniałymi,ciepłymi ludzmi' którzy bardzo dbają o dobro swoich wczasowiczów(co tak naprawdę rzadko się zdarza)Domki urządzone bardzo ciepło i klimatycznie przez uzdolnioną p.Marzenę która własnoręcznie tworzy meble i dodatki .Cudownie było po całodziennym zgiełku i wrzawie na plaży wrócić do Magry i odpocząć na tarasie w otoczeniu zieleni. jednym słowem były to najwspanialsze wakacje jakie dotąd przeżyliśmy. Jeszcze raz dziękujemy p.Marzenie i p. Piotrowi za te wspaniałe chwile, mamy nadzieję że w przyszłym roku się spotkamy D.D. Mastek

Danuta i Dariusz Mastek. Kraków — 2014.08.17 194.33.118.50 - 194.33.118.50

Odległość od morza (do 10 min samochodem) gwarantuje spokój, brak wydzierającej się po nocach imprezującej młodzieży i straganów z tandetą. Super!:-) Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Spokój, cisza, piękne otoczenie, bardzo dobrze wyposażone domki położone w takich odległościach od siebie, że wczasowicze sobie nawzajem nie przeszkadzają. Cudowny, imponujący ogród. Wyjątkowi gospodarze. Dziękujemy za wspaniały wypoczynek
Karolina, Robert, Sonia i Igorek

Karolina, Tychy — 2014.07.10 83.22.96.5 - dxk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zachęceni pozytywnymi opiniami wybraliśmy się do Zakrzewa pomieszkać przez tydzień w domkach z innej bajki. Jak było? Zdecydowanie za krótko! Równie zdecydowanie potwierdzamy opinie innych gości Magry: miejsce i Gospodarze są absolutnie wyjątkowi! Wspaniale było budzić się przy śpiewie ptaków, jeść śniadanie w przepięknym ogrodzie, a wieczorem słuchać kumkania żab, które zadomowiły się w stawie. Z wielką przyjemnością obserwowaliśmy też jak nasze dwie kotki, w naszej opinii domowe piecuchy, z entuzjazmem poznają coraz dalsze zakątki ogrodu i jak kociaki bawią się wśród zieleni. Co tu pisać, żal nam było wyjeżdżać! Pani Marzeno, Panie Piotrze - dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!

Weronika i Piotr, Wrocław — 2014.06.25 62.87.130.114 - CLIENT-efl-2.wroclaw.dialog.net.pl

"Wir hatten einen wunderschönen Urlaub in einer kleinen sehr geschmackvoll gestalteten Anlage mit jetzt insgesamt 8 Häusern, die wie in einem schönen Park mit einem kleinen See und einem kunstvoll gestalteten Garten sich befinden.
Jedes Haus hat um sich herum einen eigenen kleinen Garten, so dass man völlig getrennt von den übrigen Häusern ist. Der Eigentümer mit Frau und Sohn - der gut Englisch spricht - ist sehr nett und hilfsbereit. Wir würden immer wieder dort hin fahren. Der Strand in ca. 6 km Entfernung ist traumhaft."

Irmgard und Jürgen Wolf — 2014.06.19 5.57.166.70 - 5-57-166-70.internetia.net.pl

...eh...luksus nad morzem?... to przestrzeń... to przepiękne widoki - i te naturalne i te stworzone nieograniczoną wyobraźnią Właścicieli...to poczucie " bycia u siebie"... to poczucie prywatności...to życzliwość, gościnność dla ludzi i zwierzaków...to atrakcje dla wszystkich, którzy szukają miejsca z innej bajki., do którego się tęskni i do którego chce się wracać...to miejsce, o którym się myśli bardzo, bardzo przyjaźnie..:) najserdeczniej pozdrawiamy:)))
Kasia i Zbyszek Drożdżakowie razem z Duśką:)

Kasia,Zbyszek Sosnowiec — 2014.03.03 89.79.255.178 - 89-79-255-178.dynamic.chello.pl

Nooit zo'n prachtige, vredige, fijne camping gezien, schitterende tuin, eigenaars behandelen ons als vrienden, de zee maar 5km, alles wat je nodig hebt ligt vlakbij. Je kunt sportief en lui zijn. Roeien, vissen, sporten, in of om hun eigen terrein. Zo gauw we in Polen zijn gaan we eerst naar Marzanna en Pjotr. veel groeten uit Nederland van Jules, Mirco (hond# en Coby #camperaars)

Jules en Coby Spits uit Nederland — 2013.11.08 87.209.95.85 - ip85-95-209-87.adsl2.static.versatel.nl

Spędziłem wraz z rodziną 2 tygodnie w ośrodku Magra (sierpień 2013) i były to wspaniałe i niezapomniane chwile. Miejsce, co się nieczęsto zdarza, wygląda o niebo ładniej niż na zdjęciach. Domki są w pełni wyposażone we wszystko co niezbędne. Wspaniałe miejsca na ognisko (z drewnem) plus zestawy grillowe. Niesamowity, dostępny wszystkim ogród. Atrakcje dla dzieci i starszych (wędkowanie) i młodszych (plac zabaw). Zadbane boisko do gry w badmintona i siatkówkę ze sprzętem sportowym plus tenis stołowy. Idealna atmosfera do wypoczynku z rowerowymi wypadami nad morze (lub jak kto woli samochodem). I na koniec właściciele: bardzo przyjaźni, służący nienachalną pomocą i przemili.
Już teraz myślę o powrocie do tego miejsca w przyszłym roku.
Marek Kaleta

Marek, Warszawa — 2013.08.26 83.238.13.18 - 83-238-13-18.ip.netia.com.pl

Przepiękna okolica, cisza i spokój, przyjeżdżających gości witają spoglądające z góry bociany. Różnorodna roślinność, ciekawa kompozycja ogrodów zachwyca chyba każdego, domek urządzony rewelacyjnie, ściany zdobione rękodziełem pani Marzeny :) z całego serca polecamy i dziękujemy za wspaniały odpoczynek.
Rodzinki Piechoczek i Długosz z Rybnika

Ania,Rybnik — 2013.08.22 109.197.188.222 - 109-197-188-222.tylda.net

Jeżeli szukacie miejsca do wypoczynku z dala od wielkiego miejskiego zgiełku to jest to idealne miejsce. Właściciele tworzą niepowtarzalną atmosferę, dzięki której czujemy się długo oczekiwanymi gośćmi. Fantastyczne miejsce dla całych rodzin. Bardzo dziękujemy i do zobaczania

Joanna, Wrocław — 2013.07.31 62.87.249.226 - wroc.si-consulting.pl

Poprzednia  1  2  [3]  4  Następna

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Ogrody magra

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, nad jeziorem

ostanie zmiany w ofercie: 01-10-2019,

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!

Aktualne oferty noclegów - komfortowe, tanie i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Polecamy regionalne serwisy z pogodą, bogatą ilością zdjęć oraz atrakcjami: Władysławowa oraz Jastrzębiej Góry w gminie Władysławowo a także znajdującą się w otulinie Słowińskiego Parku krajobrazowego Łebę.

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2020   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 51; wtorek, 28 styczeń 2020r. 13:41:27; wygenerowano w: 12.4 ms