Nika pok. u Weroniki

84-120 Władysławowo, ul. Rzemieślnicza 20, woj. Pomorskie

ceny od 40

Nika pok. u Weroniki Władysławowo

Opinie / Pochwały o kwaterze Nika pok. u Weroniki

Urlop u Very to wspaniale spędzony czas:przemiła, rodzinna atmosfera, pomocni i przesympatyczni gospodarze, czyste i zadbane pokoje. Bardzo polecam z całą rodzinką!

Pola — 2016.06.11 81.190.121.79 - host-81-190-121-79.gdynia.mm.pl

wlasnie wrocilismy z wladyslawowa zatrzymalismy sie u niki zgadzam sie z pozytywna opinia bardzo mili gospodarze przepiekna cicha okolica warunki super miejsce godne polecenia za rok tez sie tam wybierzemy pozdrawiamy Beata zPawlem zGrudziadza

Beata z Grudziadza — 2015.07.20 37.128.17.239 - 37-128-17-239.adsl.inetia.pl

Wróciliśmy z Władysławowa. Zgadzamy się całkowicie z poprzednimi opiniami- miła atmosfera, przyjaźni gospodarze, duży plac zabaw dla wszystkich;) Jeździmy nad morze kilka lat, ale w Verze było najlepiej. Pozdrawiamy- Ola, Roman, Krzyś i Michał ze Szczytna

Ola, Szczytno — 2014.07.12 88.199.45.109 - 88-199-45-109.matcom.com.pl

Właśnie wróciliśmy z Władysławowa. Gościliśmy u p. Weroniki i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu! Przestronne, czyste pokoje z łazienką, balkonem, dostęp do aneksu kuchennego ale rewelacją jest podwórko z bilardem, trampoliną, zjeżdżalnią. Dzieciaki nie chciały się stąd ruszyć. Pokój na spokojnej ulicy, ale wszędzie blisko. Naprawdę polecam!!!

Bogusia z Krakowa — 2014.07.08 178.43.185.157 - aghd157.neoplus.adsl.tpnet.pl

Gorąco polecam!!!!
Super atmosfera,wspaniali gospodarze...Miejsce w sam raz na odpoczynek z dzieckiem,gdzie można się zrelaksować

Małgorzata,Warszawa — 2013.10.28 89.77.188.209 - 89-77-188-209.dynamic.chello.pl

Super :) - urocze, ciche miejsce; świetny ogród i plac zabaw dla dzieci i bardzo, bardzo mili gospodarze - pozdrawiamy :)

Barbara, Kraków — 2013.09.18 89.74.235.110 - 89-74-235-110.dynamic.chello.pl

Super wakacje!!! Świetne miejsce, idealne warunki, wspaniali gospodarze!!! Naprawdę uroczy pobyt we Władysławowie - " jeśli wczasy to tylko na RZEMIEŚLNICZEJ 20".

Aneta — 2012.07.12 89.230.42.189 - host-89-230-42-189.przasnysz.mm.pl

Rewelacyjne miejsce w sam raz na dwutygodniowy odpoczynek, super atmosfera dzięki przemiłym właścicielom, duże plac gdzie również można znakomicie się odprężyć (bilard, basen dla dzieci i nie tylko, huśtawki zjeżdżalnia, kominek na grilla, stoły na zewnątrz czyli posiłki na świeżym powietrzu, miejsce na ognisko itd.) wszystko za przyzwoitą cenę w dobrej lokalizacji. Bardzo uczynni ludzie gorąco polecamy i mamy nadzieję, że jeszcze tam wrócimy!!

Żaneta, Robert i Patryk z Łodzi — 2011.07.17 93.154.185.1 - ip-93-154-185-1.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie, cudowni gospodarze! Wymarzone wakacje, polecamy wszystkim rodzicom z maluchami!

Żaneta Adam i Michalinka — 2010.08.28 89.77.111.31 - chello089077111031.chello.pl

Gorąco polecam pobyt w VERZE. Miło, czysto, przyjemnie.

S — 2010.08.28 79.187.211.150 - hid150.internetdsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Nika pok. u Weroniki

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 03-07-2018,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2018   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 33; czwartek, 18 październik 2018r. 18:55:29; wygenerowano w: 11.8 ms