Nika pok. u Weroniki

84-120 Władysławowo, ul. Rzemieślnicza 20, woj. Pomorskie

ceny od 35

Nika pok. u Weroniki Władysławowo

Opinie / Pochwały o kwaterze Nika pok. u Weroniki

  [1]  2  3  Następna

Gorąco polecamy byliśmy z mężem i dwójką małych dzieci, rewelacja. Wszędzie blisko, plac zabaw dla dzieci i przede wszystkim cisza. Właściciele super mili i pomocni. Pokoje i łazienki czyściutkie. Jak nad morze to tylko do Niki. Ceny też przystępne

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Katarzyna K. — 2017.08.09 94.254.131.151 - user-94-254-131-151.play-internet.pl

Polecam pobyt w Nika! Mega lokalizacja, blisko do morza, do restautacji i różnych barów i przede wszystkim blisko do PKP! Właściciele bardzo mili i pomocni! Cena też bardzo atrakcyjna, czyste łazienki, pokoje i kuchnia; ) Jako studentka, mogę polecić rówieśnikom - Nika na studencką kieszeń :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Weronika, wielkopolska — 2017.07.03 94.254.254.134 - user-94-254-254-134.play-internet.pl

Gorąco polecamy ten pensjonat! Właściciele serdeczni, w razie potrzeby bardzo pomoc i, pokoje czyste, zadbane. Okolica spokojna, wszędzie blisko. Pozdrawiamy właścicieli serdecznie

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Sandra Toruń — 2016.08.14 31.0.44.82 - apn-31-0-44-82.dynamic.gprs.plus.pl

Bardzo,bardzo fajnie....gorąco polecam,świetne miejsce,super warunki,mili gospodarze.Polecamy Rzemieślnicza 20.Wspaniałe wakacje!!!!

Agnieszka,Końskie 23.07.2016 — 2016.07.28 88.220.43.218 - 88.220.43.218

Polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Bardzo mili właściciele. Pokoje bardzo czyste i zadbane, wyposażone we wszystko co niezbędne na wakacje. Spokojna okolica. Jeśli będziemy we Władku to na pewno tam wrócimy. Pozdrawiamy. goście z Bartoszyc. 11 - 16.07.2016r

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

katarzyna — 2016.07.17 88.220.97.44 - ip-88-220-97-44.unregistered.net.exatel.pl

super atmosfera, świetne miejsce, idealne warunki, polecamy wszystkim

kazia i stanisław Puławy2016/4-11lipiec — 2016.07.12 93.175.173.82 - h173082.net.pulawy.pl

Bardzo dziękujemy za miła atmosferę. przemili i bardzo uczynni właściciele. Miejsce rewelacyjne, wszędzie blisko, polecamy pobyt u WERONIKI we Władysławowie!!

Krystyna I Krzysztof z Warszawy — 2016.06.21 46.215.57.232 - apn-46-215-57-232.dynamic.gprs.plus.pl

Urlop u Very to wspaniale spędzony czas:przemiła, rodzinna atmosfera, pomocni i przesympatyczni gospodarze, czyste i zadbane pokoje. Bardzo polecam z całą rodzinką!

Pola — 2016.06.11 81.190.121.79 - host-81-190-121-79.gdynia.mm.pl

wlasnie wrocilismy z wladyslawowa zatrzymalismy sie u niki zgadzam sie z pozytywna opinia bardzo mili gospodarze przepiekna cicha okolica warunki super miejsce godne polecenia za rok tez sie tam wybierzemy pozdrawiamy Beata zPawlem zGrudziadza

Beata z Grudziadza — 2015.07.20 37.128.17.239 - 37-128-17-239.adsl.inetia.pl

Wróciliśmy z Władysławowa. Zgadzamy się całkowicie z poprzednimi opiniami- miła atmosfera, przyjaźni gospodarze, duży plac zabaw dla wszystkich;) Jeździmy nad morze kilka lat, ale w Verze było najlepiej. Pozdrawiamy- Ola, Roman, Krzyś i Michał ze Szczytna

Ola, Szczytno — 2014.07.12 88.199.45.109 - 88-199-45-109.matcom.com.pl

  [1]  2  3  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Nika pok. u Weroniki

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 12-08-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 40; sobota, 18 listopad 2017r. 14:29:27; wygenerowano w: 10.2 ms