Natalia

84-120 Władysławowo, ul. Floriana Ceynowy 30, woj. Pomorskie

ceny od 20

od do

Natalia Władysławowo

Opinie / Pochwały o ośrodku kolonijnym Natalia

  [1]  2  3  4  Następna

Jestem na koloni we Władysławowie jest tam naprawdę fajnie i mam tam pojechać na drugie wakacje wszyscy są mili iniemam do nikogo żadnych zastrzeżeń ale jestem tylko pierwszy dzień ale myślę że wszystkie inne benda jeszcze fajniejsze pa

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Łuasz wcisło — 2017.06.24 94.254.225.165 - user-94-254-225-165.play-internet.pl

Powie mi ktoś czy jest tam wifi

Ania — 2016.08.05 83.14.41.102 - dxp102.internetdsl.tpnet.pl

nie wiem jak będzie ale myśle że dobrze ja jade 12 sierpnia z kuzynką i przyjaciółką mógłby ktoś napisać czy jest tam wf

ania wiki — 2016.08.02 83.14.41.102 - dxp102.internetdsl.tpnet.pl

Super! Polecam

bartek — 2015.10.03 178.56.155.75 - public88907.cdma.centertel.pl

W lipcu 27 jadę z koleżankami na kolonie do Władysławowa do natali mam nadzieje że fajnie będziemy się bawić

klaudia nowak siemysłów — 2015.06.02 195.116.240.52 - ip-52.eszkola.opolskie.pl

Chciała bym powiedzieć, że właśnie wróciłam z kolonii z tego ośrodka było fajnie, dużo atrakcji a chciałabym podkreślić że w ostatnie dni były przepyszne obiadki i bardzo za nie dziękuje wraz z dziewczynami z pokoju nr C.. Buziaki dla Kucharek i całego personelu; )

Martynka Szymanska — 2014.07.27 83.26.95.254 - ann254.neoplus.adsl.tpnet.pl

Za dwa dni jade na kolonie, będziemy mieszkać w Natali. Mam nadzieję, że będzie tak ładnie jak na zdjęciach, że jedzenie będzie tak dobre, jak mi opowiadali. Jeśli będzie tak, jak na moich koloniach w tamtym roku, w Łebie, będe zawiedziona.... Myśle, ŻE nie. Ale kiedyś słyszałan negatywną opinie na temat Natali, mam nadzieję, że ta opinia była nieprawdziwa. Moje wrażenia z koloni wyśle za 16 dni, po powrocie, pozdrawiam wszystkich.

Ada, Jastrzębie-Zdrój — 2014.07.26 82.145.222.138 - n14-08-03.opera-mini.net

Jedzenie SUPER (zawsze dużo i smacznie) Lokalizacja SUPER (blisko do większego Marketu) Nocleg SUPER Pan kierownik, panie kucharki i opiekunowie SUPER POLECAM KAŻDEMU, byłem w lipcu 2014

Adrian, Wrocław — 2014.07.21 91.236.0.58 - ganimedes.wrolot.com.pl

Ja też jesteśmy z jednej szkoły :D my z Elizą Kałasą

Wiktoria Maja Barcikowska Trąbki — 2014.05.27 213.158.222.104 - 213.158.222.104

Jade tam w lipcu myślę ze będzie fajnie

Eliza Kałasa — 2014.05.13 46.113.132.110 - user-46-113-132-110.play-internet.pl

  [1]  2  3  4  Następna

Dodawanie opinii dla ośrodka kolonijnego Natalia

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 20-11-2015,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 17; piątek, 24 listopad 2017r. 04:46:15; wygenerowano w: 4 ms