Martusia Władysławowo Gdańska 3. Opinie 10 do 20 z 61 o ośrodku kolonijnym we Władysławowie nad morzem.

Martusia

84-120 Władysławowo, ul. Gdańska 3, woj. Pomorskie

www.martusia.letnik.pl

www.martusia.info

(58) 674 19 xx

662 336 1xx

ceny od 30

od do

Martusia Władysławowo

Opinie / Pochwały o ośrodku kolonijnym Martusia

Poprzednia  1  [2]  3  4  ... 7  Następna

super pensjonat martusia byłam jusz 3 razy

dorota milińska — 2014.01.21 195.69.80.3 - klienci-net1.pai.net.pl

Do pensjonatu "Martusia" jeżdżę ze swoimi uczniami od 13 lat. Zawsze jest fantastycznie. Tak wspaniałej, rodzinnej atmosfery nie znajdziecie nigdzie. Gorąco polecam!

Beata.B, Łódź — 2013.07.09 80.53.42.138 - fq138.internetdsl.tpnet.pl

Gorąco polecam, wypoczynek w pensjonacie u Martusi, jest niedrogo, pokoje są zadbane czyste, osobna łazienka, a przede wszystkim są mili gospodarze oraz miła atmosfera. Serdecznie pozdrawiam i napewno jeszcze nie raz skorzystam, z gościnności. Pozdrawiam Małgosia. :=)

Małgorzata,Gdynia — 2012.06.11 81.190.127.241 - host-81-190-127-241.szczecin.mm.pl

Jadę tam na zieloną szkołę 31 Maja 2012!! Będziemy u was 1 czerwca. Nie mogę się doczekać :)

Radosław Kraków — 2012.05.14 82.160.108.214 - 82-160-108-214.tktelekom.pl

Polecam wypoczynek w pensjonacie Martusia, naprawdę warto. Miałam okazje przebywać w nim w sierpniu tego roku wraz z kolonia, wszyscy jesteśmy zadowoleni z pobyty;)Atmosfera tam jest bardzo urokliwa, prawie tak jak właściciele, których serdecznie pozdrawiamy:)
Polecam....
Do zobaczenia za rok...
Pozdrawiam Magda

Madzia — 2011.09.08 83.28.221.44 - bmb44.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byłam w pensjonacie Martusia i bardzo go polecam . Byłam tam na zielonej szkole pokoje były piekne. Gospodarze byli prze mili . było fantastycznie .!
PS. ja chce jeszcze raz ;)

Małgosia . Makowiec — 2011.07.06 193.189.76.4 - 7604.algo.radman.pl

Byłam tam chyba 3 miesiące temu ale i tak pamiętam że było extra, Często graliśmy w bilarda oraz ping-ponga . Mieliśmy cudowne pokoje a mi się najbardziej podobał nasz bo był fioletowy ;) choć inne pokoje też były piękne.A gospodarze byli bardzo mili. Bardzo polecam ten ośrodek dla tych którzy chcą mile spędzić czas.

Paulina Tczew — 2011.05.21 193.200.51.210 - 193.200.51.210

Jadę tam 30.04 z klasą na tydzien, na zieloną szkołe . Jak tak czytam opinie to myśle, ze to bedzie najlepsza zielona szkoła w moim życiu ! : D

Rosalie, Wałbrzych — 2011.04.27 78.88.213.95 - 078088213095.walbrzych.vectranet.pl

Jadę tam jutro myślę że będzie zajefajnie

Pati Dobr — 2010.04.18 212.244.16.216 - 212.244.16.216

super miejsce na kolonie ;) miło wspominam mój pobyt w tym pensjonacie

karolina, kraków — 2010.02.10 77.253.14.44 - 77-253-14-44.adsl.inetia.pl

Poprzednia  1  [2]  3  4  ... 7  Następna

Dodawanie opinii dla ośrodka kolonijnego Martusia

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 27-06-2018,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2018   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 45; sobota, 18 sierpień 2018r. 08:29:17; wygenerowano w: 14.8 ms