MaksMar

84-120 Władysławowo - Chłapowo, ul. Żeromskiego 69, woj. Pomorskie

www.maksmar.letnik.pl

www.maksmar.pl

(58) 774 50 xx

501 204 9xx

ceny od 40

MaksMar Chłapowo

Opinie / Pochwały o kwaterze MaksMar

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Fantastyczny pensjonat, Fantastyczni gospodarze. Czysto, przytulnie, wszystko czego możesz potrzebować w kuchni, ogromna wewnętrzna sala zabaw i ogromny ogród z placem zabaw, przestronny parking. Gospodarze zaplanowali wszystko z głową. Pensjonat położony blisko morza, blisko do piekarni bądź osiedlowych sklepików. Wyjeżdżamy z mężem i szkrabem po raz drugi. Bardzo tęsknimy za tym miejscem :) POLECAM :)

Patrycja, Warszawa — 2019.02.19 195.187.97.1 - g0.pan.pl

Fantastyczny pensjonat, Fantastyczni gospodarze. Czysto, przytulnie, wszystko czego możesz potrzebować w kuchni, ogromna wewnętrzna sala zabaw i ogromny ogród z placem zabaw, przestronny parking. Gospodarze zaplanowali wszystko z głową. Pensjonat położony blisko morza, blisko do piekarni bądź osiedlowych sklepików. Wyjeżdżamy z mężem i szkrabem po raz drugi. Bardzo tęsknimy za tym miejscem :) POLECAM :)

Patrycja — 2019.02.19 195.187.97.1 - g0.pan.pl

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobyty w tym pensjonacie. I na samą myśl przychodzą mi tylko pozytywne opinie. Miejsce i czyste, zadbane, gospodarze to przemili i uczynni ludzie. W środku jest olbrzmi pokój do zabawy z dziećmi a na zewnątrz plac zabaw więc maluchy na pewbo się bie nudzą jeżeli pada deszcz. Polecam to mmiejscena 100% i na pewno jeszcze nieraz do niego wrócimy :)

Katarzyna N. — 2017.06.12 89.74.35.36 - 89-74-35-36.dynamic.chello.pl

Ja też byłam kilka razy w pensjonacie. Było super, wszystko jest czego potrzeba, właściciele przemili i uczyni. Generalnie pensjonat wart polecenia.

kasia — 2017.04.14 178.235.43.90 - 178235043090.dynamic-ww-08.vectranet.pl

Ośrodek godny polecenia (zadbany, czysto, ogrodzony teren, place zabaw, itp. )

Jerry — 2016.08.16 145.237.2.211 - pro2.mf.gov.pl

Byłam w Maksmarze w kwietniu tego roku. Rewelacyjny pobyt, polecam każdemu. Teresa

Teresa, Andrychów — 2016.06.15 83.26.18.72 - ako72.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ma morze zaczęliśmy jeździć ze względu na syna. I choć był to już nasz trzeci wyjazd (w tym drugi do Chłapowa) to od tego roku jeździć będziemy już tylko do Maksmarka. Cisza, spokój, komfortowe warunki w pokojach, super zaplecze dla dzieci oraz przemili właściciele:)! Ośrodek jest czysty i zadbany, aż żal wyjeżdżać dlatego w 2016 roku na pewno tam wrócimy; )! Pozdrawiamy Dorota z rodzina

Dorota Chełm — 2015.10.22 188.146.133.63 - 188.146.133.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Pensjonat godny Polecenia, zwlaszcza z malymi dziecmi. Bylismy naprawde milo zaskoczeni mila atmosfera oraz warunkami i czystoscia. Szczerze czesto urlopuje no i sa rowniez krytyczne opinie ale nie dla Maksmar. Pozdrawiam i zycze milego Urlopu.

Mirek i Maximus, HAMBURG — 2014.05.01 217.247.96.109 - pD9F7606D.dip0.t-ipconnect.de

Wspaniały pensjonat! Gościłem tu jesienią cisza,spokój i widok na morze z okna w pokoju, gospodarze sympatyczni i uczynni. już planuję kolejny pobyt za rok.

Krzysztof L. — 2013.12.04 62.29.134.139 - wccp.nowyszpital.pl

Świetna miejscówka, wszędzie blisko Trójmiasto, Półwysep Helski, blisko plaża, bardzo komfortowe warunki (apartament na poddaszu), sympatyczna właścicielka, maluchy nie chciały opuszczać placu zabaw-genialny Jak będziemy się wybierać w te okolice do na pewno do Państwa Pozdrawiamy

Barbara I Tomasz,Czarna Góra — 2013.11.05 195.205.165.2 - 195.205.165.2

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej MaksMar

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 22-02-2018,

Szukasz noclegu nad morzem? Sprawdź nasze oferty, a wśród nich: kwatery, domki letniskowe, hotele & spa...!

Aktualne oferty noclegów - komfortowe, tanie i atrakcyjne wczasy nad morzem — Letnik.pl letnie wakacje nad morzem w Polsce.

Polecamy regionalne serwisy z pogodą, bogatą ilością zdjęć oraz atrakcjami: Władysławowa oraz Jastrzębiej Góry w gminie Władysławowo a także znajdującą się w otulinie Słowińskiego Parku krajobrazowego Łebę. Znajdź dla siebie lub rodziny najtańsze lub komfortowe i blisko morza Kwatery w Chłapowie

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2019   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 43; niedziela, 21 lipiec 2019r. 02:29:31; wygenerowano w: 12.6 ms