MaksMar

84-120 Władysławowo - Chłapowo, ul. Żeromskiego 69, woj. Pomorskie

www.maksmar.letnik.pl

www.maksmar.pl

(58) 774 50 xx

501 204 9xx

ceny od 40

MaksMar Chłapowo

Opinie / Pochwały o kwaterze MaksMar

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobyty w tym pensjonacie. I na samą myśl przychodzą mi tylko pozytywne opinie. Miejsce i czyste, zadbane, gospodarze to przemili i uczynni ludzie. W środku jest olbrzmi pokój do zabawy z dziećmi a na zewnątrz plac zabaw więc maluchy na pewbo się bie nudzą jeżeli pada deszcz. Polecam to mmiejscena 100% i na pewno jeszcze nieraz do niego wrócimy :)

Katarzyna N. — 2017.06.12 89.74.35.36 - 89-74-35-36.dynamic.chello.pl

Ja też byłam kilka razy w pensjonacie. Było super, wszystko jest czego potrzeba, właściciele przemili i uczyni. Generalnie pensjonat wart polecenia.

kasia — 2017.04.14 178.235.43.90 - 178235043090.dynamic-ww-08.vectranet.pl

Ośrodek godny polecenia (zadbany, czysto, ogrodzony teren, place zabaw, itp. )

Jerry — 2016.08.16 145.237.2.211 - pro2.mf.gov.pl

Byłam w Maksmarze w kwietniu tego roku. Rewelacyjny pobyt, polecam każdemu. Teresa

Teresa, Andrychów — 2016.06.15 83.26.18.72 - ako72.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ma morze zaczęliśmy jeździć ze względu na syna. I choć był to już nasz trzeci wyjazd (w tym drugi do Chłapowa) to od tego roku jeździć będziemy już tylko do Maksmarka. Cisza, spokój, komfortowe warunki w pokojach, super zaplecze dla dzieci oraz przemili właściciele:)! Ośrodek jest czysty i zadbany, aż żal wyjeżdżać dlatego w 2016 roku na pewno tam wrócimy; )! Pozdrawiamy Dorota z rodzina

Dorota Chełm — 2015.10.22 188.146.133.63 - 188.146.133.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Pensjonat godny Polecenia, zwlaszcza z malymi dziecmi. Bylismy naprawde milo zaskoczeni mila atmosfera oraz warunkami i czystoscia. Szczerze czesto urlopuje no i sa rowniez krytyczne opinie ale nie dla Maksmar. Pozdrawiam i zycze milego Urlopu.

Mirek i Maximus, HAMBURG — 2014.05.01 217.247.96.109 - pD9F7606D.dip0.t-ipconnect.de

Wspaniały pensjonat! Gościłem tu jesienią cisza,spokój i widok na morze z okna w pokoju, gospodarze sympatyczni i uczynni. już planuję kolejny pobyt za rok.

Krzysztof L. — 2013.12.04 62.29.134.139 - wccp.nowyszpital.pl

Świetna miejscówka, wszędzie blisko Trójmiasto, Półwysep Helski, blisko plaża, bardzo komfortowe warunki (apartament na poddaszu), sympatyczna właścicielka, maluchy nie chciały opuszczać placu zabaw-genialny Jak będziemy się wybierać w te okolice do na pewno do Państwa Pozdrawiamy

Barbara I Tomasz,Czarna Góra — 2013.11.05 195.205.165.2 - 195.205.165.2

spędziliśmy wakacje w sierpniu 2013 chłapowie w pensjonacie MaksMar. Pensjonat na najwyższym poziomie, wszystko zgodnie z opisemna stronie internetowej, bardzo czysto, bardzo duzo zabawek dla dzieci znanych i wysokiej jakosci, bardzo ładne zadbane, czyste duże pokoje, kuchnia ogólnodostepna wyposażona na wysokim poziomie. a najważniejsze przemili Właściciele. polecam bardzo Ewa

Ewa — 2013.08.12 79.162.20.176 - public-gprs103086.centertel.pl

Byliśmy całą rodziną w tym pensjonacie w maju i planujmy wrócić tam w przyszłym roku. Warunki były naprawdę na wysokim poziomie, a jaki raj dla dzieci. Natalka i Szymonek nie chcieli wracać. Z czystym sercem polecam ten pensjonat.

Piotr — 2012.08.26 109.197.66.212 - 109197066212.nowysacz.vectranet.pl

  [1]  2  3  4  ... 5  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej MaksMar

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 22-07-2016,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 36; poniedziałek, 23 październik 2017r. 13:36:11; wygenerowano w: 10.4 ms