Magra Holiday Club

76-211 Dębina, ul. Willowa 1, woj. Pomorskie

ceny od 80

od do

Magra Holiday Club Dębina

Opinie / Pochwały o ośrodku wczasowym Magra Holiday Club

 

Super miejsce na rodzinne wakacje. Byłam w nim kilkakrotnie na przestrzeni ostatnich 10 lat i muszę przyznać, że nigdy nas nie zawiódł. Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. I tymi małymi i starszymi. Super zorganizowany teren w charakterze wioski turystycznej,, bardzo, bardzo dobre jedzenie (za każdym razem chyba było lepsze, chociaż nie wiem jak to możliwe), dwa ogrzewane baseny, sala zabaw (zorganizowane zajęcia, przedstawienia teatralne), place zabaw. Czego chcieć więcej. W okolicy ciekawe trasy rowerowe a widoki z klifów niezapomniane. Plaża piękna, dojście trwa ok 10-15 minut. Widać, że ośrodek cały czas się zmienia. Podczas ostatniego pobytu zauważyłam wyremontowane łazienki, co mnie mile zaskoczyło. Polecam wszystkim lubiącym spokojny wypoczynek w miłej atmosferze!!!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

ZADOWOLONA WCZASOWICZKA, WARSZAWA — 2017.03.30 89.67.254.213 - 89-67-254-213.dynamic.chello.pl

Super miejsce na rodzinne wakacje. Byłam w nim kilkakrotnie na przestrzeni ostatnich 10 lat i muszę przyznać, że nigdy nas nie zawiódł. Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. I tymi małymi i starszymi. Super zorganizowany teren, bardzo, bardzo dobre jedzenie (za każdym razem chyba było lepsze, chociaż nie wiem jak to możliwe), dwa ogrzewane baseny, sala zabaw, place zabaw. Czego chcieć więcej. W okolicy ciekawe trasy rowerowe a widoki z klifów niezapomniane. Plaża piękna, dojście trwa ok 10-15 minut. Widać, że ośrodek cały czas się zmienia. Podczas ostatniego pobytu zauważyłam wyremontowane łazienki, co mnie mile zaskoczyło. Polecam wszystkim lubiącym spokojny wypoczynek w miłej atmosferze!!!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Magdalena, Warszawa — 2017.03.28 89.67.254.213 - 89-67-254-213.dynamic.chello.pl

byliśmy tam tydzień na 2 rodziny z dziećmi ma się rozumieć. rewelacja!!!!!!!!jedzonko ,okolica,warunki pobytu wszystko jak najbardziej naj.... polecam :)
i kto wie czy jeszcze tam nie wrócimy?!

Ewa LUBELSZCZYZNA — 2011.10.18 46.113.137.105 - user-46-113-137-105.play-internet.pl

Super miejsce,super warunki,super obsługa.Polecam :)

Kornelia — 2009.09.03 77.252.189.215 - 77.252.189.215

Idealne miejsce na rodzinny odpoczynek. Spędziłam w nim 2 tygodnie z dziećmi (3,5 i 1,5 roku) i pomimo kiepskiej pogody dzieciaki miały zapewnione atrakcje. Kolorowe przyjazne dzieciom place zabaw, 2 razy dziennie animacje na świetlicy, pokój zabaw przy jadalni i posiłki dostosowane do gustów małolatów sprawiły, że wakacje z maluchami w Magrze były czystą przyjemnością. Ośrodek bardzo czysty, estetyczny, bardzo życzliwa obsługa. dla mnie najwyższa jakość pod każdym wzdlędem.

Katrzyna, Bielsko-Biała — 2009.02.17 83.5.17.151 - aakn151.neoplus.adsl.tpnet.pl

SPEDZIŁEM W MAGRZE WAKACJE 2007,POLECAM SUPER RODZINNE WAKACJE, JEDZENIE SUPER I DUZO,OSRODEK EKSTRACZUC WAKACYJNA ATMOSFERE. SPOKOJNA MIEJSCOWOSC,SZLAKI ROWEROWE POLECCCCAM.

JACEK,WIERUSZÓW — 2008.01.21 87.205.89.17 - 87-205-89-17.adsl.inetia.pl

 

Dodawanie opinii dla ośrodka wczasowego Magra Holiday Club

zapraszamy od czerwca do sierpnia do naszego obiektu położonego nad morzem, blisko lasu

ostanie zmiany w ofercie: 17-03-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 10; środa, 22 listopad 2017r. 04:43:55; wygenerowano w: 4.4 ms