Lazur

84-120 Chłapowo, ul. Górnicza 23-25, woj. Pomorskie

www.lazur.letnik.pl

501 735 3xx

503 192 3xx

ceny od 25

od do

Lazur Chłapowo

Opinie / Pochwały o pensjonacie Lazur

  [1]  2  3  4  ... 6  Następna

Bardzo polecam!

4 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dorota z Grudziądza — 2017.08.16 89.238.26.144 - host-89-238-26-144.smgr.pl

Gorąco polecamy! Warunki lokalowe bardzo dobre. Odległość od morza pozwala na cudowy spacer, można wybrać wariant z kramami lub obcowanie z przyrodą. Jedzenie bardzo dobre, nawet dzieciaki były zachwycone! Barbara i Grzegorz z rodziną.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Barbara i Grzegorz — 2017.08.03 5.172.235.177 - ip-5-172-235-177.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Miejsce do swobodnego odpoczynku.Polecam rodzinom z dziećmi.Standard pokoju w stosunku do ceny-ok.Czysta pościel,ładne łóżka,telewizja,balkon.Mi brakuje tylko małej lodówki w pokoju.Położenie daje komfort odpoczynku z dała od gwaru plaży.Do morza można dostać się pieszo 3 zejściami.Do centrum Władysławowa bez użycia auta 15 min.Właściciele bardzo sympatyczni,mają psa.Blisko sklepy,bary i kościół zatem coś dla ciała i dla ducha.Dobra baza do wypadów do Karwii,Dębek czy Helu.Polecam.Pozdrawiam.:)

małgorzata.lublin — 2015.09.02 37.47.36.82 - public-gprs359697.centertel.pl

okalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecamy

Małgorzata i Ryszard, Warszawa — 2015.08.13 212.75.121.58 - 121.58.supermedia.pl

lokalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecam

Małgorzata i Ryszard, Warszawa — 2015.08.10 212.75.121.58 - 121.58.supermedia.pl

Fantastyczne miejsce, super atmosfera i bardzo gościnni właściciele. Doskonała baza na kolonie, ładne i czyste pokoje i sporo zieleni w okół.
Jedzenie w dużych porcjach, urozmaicone i bardzo smaczne. Wszystkim zawsze smakowało ( małym i dużym). Pani Ela świetnie układa menu pod dzieci, oraz równolegle serwuje inne smakołyki dorosłym łakomczuchom. Natomiast Pan Andrzej organizuje fantastyczne dyskoteki. Właściciele zawsze służą pomocą i radą. Co roku organizujemy kolonie w różnych miejscach, ale po raz pierwszy jesteśmy w 100% zadowoleni. Gorąco polecam ten ośrodek.

Ewelina, Wrocław — 2014.07.24 78.9.147.3 - dynamic-78-9-147-3.ssp.dialog.net.pl

Gorąco polecam pensjonat Lazur, państwo właściciele bardzo rzeczowi, super sympatyczni i gotowi umilić pobyt w każdym momencie. Wszystkie informacje zarówno zawarte na stornie www jak i telefoniczne zgodne w 100% z prawdą. Cudowne miejsce aby rodzinnie szczególnie z dziećmi odpocząć. Serwowane posiłki rewelacja!!! . Za rok na pewno znów przyjedziemy. Aby zażywać słonecznych i morskich kąpieli jest kilka minut spacerkiem. Władysławowo również. Jeszcze raz gorąco polecamy.

Tomasz , Pabianice — 2013.08.22 77.255.222.23 - 77-255-222-23.adsl.inetia.pl

Rewelacja! Długo niezapomniana fantastyczna atmosfera, dobre jedzenie, przesympatyczna obsługa. Pozdrawiamy p. Elę i p. Andrzeja. Polecamy gorąco :)) Grupa AKORD

grupa AKORD, Chotomów — 2013.08.20 83.31.113.35 - cll35.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pobyt w pensjonacie LAZUR będziemy miło wspominać. Bardzo mili i sympatyczni właściciele, poznaliśmy również niektórych członków rodziny z którymi również spędziliśmy miłe chwile. Mieliśmy ładny pokój z balkonem, pyszne obiadki . Za rok również się tam wybierzemy. Opis na stronie jest w 100% zgodny z prawdą Pozdrawiamy

Aga Andrzej i Dawid z Siemianowic — 2013.06.29 89.174.209.144 - s209pc144.mmj.pl

Szymbark. Przyjechałam kilka god temu , tam było Fajnie Fajna Dyskoteka Mili państwo i Było Fajnie chcę tam jeszcze raz jechac :)

— 2013.06.19 83.25.211.13 - aid13.neoplus.adsl.tpnet.pl

  [1]  2  3  4  ... 6  Następna

Dodawanie opinii dla pensjonatu Lazur

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 23-07-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 15; czwartek, 23 listopad 2017r. 04:18:23; wygenerowano w: 36.9 ms