Jeka Maria

84-104 Łebcz - Mieroszyno - Jastrzębia Góra, ul. Parkowa 7, woj. Pomorskie

www.mariajeka.letnik.pl

(58) 675 82 xx

661 436 3xx

ceny od 17

Jeka Maria Mieroszyno

Opinie / Pochwały o kwaterze Jeka Maria

  [1]  2  Następna

Przepiękna okolica, wspaniała rodzinna atmosfera, a pani Maria to jak dobra mama dla wszystkich. Gorąco polecamy to miejsce.

Anna Ramocka — 2015.03.04 46.76.58.71 - apn-46-76-58-71.dynamic.gprs.plus.pl

Bardzo miła atmosfera polecam.

adam i Violetta piatkowscy — 2014.07.15 83.21.82.17 - egs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam, gorąco polecam, warunki dla małych i dużych, miła atmosfera, mili właściciele, dobry punkt na zwiedzanie okolic. Cicho, spokojnie, a dla dzieci raj, wszystko dostosowane do potrzeb oraz pies Kruszynka chętnie bawiący się z dziećmi. Pozdrawiam

Iwona Mirek Karolek z Gliwic — 2013.09.04 31.135.169.92 - p169h092.traco.pl

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w rewelacyjnym miejscu. Gospodarze niezwykle serdeczni. Dzieci najchętniej nigdzie by nie wyjeżdżały na zwiedzanie czy plażowanie tylko cały czas spędzały bawiąc się w ogrodzie, grając w piłkarzyki czy tenisa. Naprawdę wypoczęliśmy spędzając wakacje w Mieroszynie. Pozdrawiamy z Sieradza i Kalisza

Anna z Sieradza — 2013.07.31 83.16.167.197 - agl197.internetdsl.tpnet.pl

cudowne miejsce, polecam wszystkim, dla zmotoryzowanych wszędzie blisko. Maria to cudowna, ciepła kobieta, lubimy tam wracać.

Izabela,Sosnowiec — 2013.01.22 89.74.218.27 - 89-74-218-27.dynamic.chello.pl

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli — 2012.08.07 178.214.22.46 - nat178-214-22-46.mtm-info.pl

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli — 2012.08.07 178.214.22.46 - nat178-214-22-46.mtm-info.pl

Witam polecam byliśmy w tym roku i potwierdzamy nic dodac nic ująć

Krzysztof i Jolanta z Siemianowic — 2012.08.02 89.79.219.61 - 89-79-219-61.dynamic.chello.pl

Gorąco polecam tą kwaterę. Bardzo mili gospodarze, zadbane pokoje, piękna okolica, czyste podwórko.

Kazimierz i rodzina z Kielc — 2011.07.18 178.36.138.224 - 178-36-138-224.adsl.inetia.pl

potwierdzam poprzednie opinie z pełną mocą i przekonaniem-okolica spokojna,eko i wszystko czego potrzeba do odpoczynku "od zgiełku"-gospodarze sympatyczni i ceniący prywatność gości-żadnego narzucania się-przez kilka dni pobytu czuliśmy się całą rodziną jak we własnym domu-po prostu"tam chce się wracać"

adam lubelskie — 2011.06.26 95.49.187.96 - afhf96.neoplus.adsl.tpnet.pl

  [1]  2  Następna

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Jeka Maria

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 13-02-2016,