Domki z innej bajki

76-150 Darłowo/Zakrzewo - Zakrzewo - Darłowo, ul. - 33, woj. Zachodnio-Po.

www.magra.letnik.pl

www.magrawczasy.pl

601 686 7xx

504 989 2xx

ceny od 120

od do

Domki z innej bajki Zakrzewo

Opinie / Pochwały o domkach letniskowych Domki z innej bajki

  [1]  2  3  Następna

Cudowne miejsce, cisza i spokój, idealnie by odpocząć, miłe dla oka- otoczenie i ładny staw, w którym można popływać na łódce i połowić rybki. Moje dzieciaki fajnie spędziły czas bo w ośrodku jest plac zabaw, a i rówieśników nie było mało także dzieci miały co robić. Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę w to miejsce. Polecam.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Anna — 2018.05.12 83.11.145.42 - acwn42.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam jesteśmy już drugi sezon i w przyszłym roku też przyjedziemy)))) jak ktoś lubi spokój i piękny ogród to naprawdę polecam. )))))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dariusz- PABIANICE — 2016.06.16 5.57.166.70 - 5-57-166-70.internetia.net.pl

Cudowne miejsce. Idealne dla osób szukających ciszy i spokoju, daleko od zgiełku i hałasu miasta. Tutaj słychać bzyczenie pracujących pszczół a co rano zamiast budzika można usłyszeć klekot bociana. Przebywając w takim miejscu jak Magra człowiek ma chęć posiadać taki swój raj na ziemi. Wspaniałe miejsce oraz bardzo dyskretni, nienarzucający swojej obecności Właściciele, którzy dbają o potrzeby swoich wakacyjnych gości. Na pewno wrócimy tam ponownie.

Małgorzata — 2015.09.10 78.88.117.2 - 078088117002.dzierzoniow.vectranet.pl

Przyłączam się do pochwał i zachwytów nad Magrą. Znaleźliśmy się tam dzięki programowi `Maja w ogrodzie` i okazało się, że to rzeczywiście przepiękne, klimatyczne, spokojne i relaksujące miejsce. Gospodarze bardzo mili i pomocni a jednocześnie dyskretni i pozwalający na swobodę w swoim ogrodzie. Domki pięknie urządzone i wyposażone we wszystko co potrzebne. Każdy w odpowiednim oddaleniu od siebie, co pozwalało na swobodny wypoczynek. Cała posesja to bajkowa kraina, zachwyca pomysłowością Pani Marzeny. Czas minął błyskawicznie, wypoczęliśmy jak nigdy i za rok zamierzamy wrócić do domku jak z bajki. Bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy Magrę. Dorota, Jasia, Monika, Nikola i Oskar

Dorota, Lubin — 2015.07.21 31.178.212.130 - 31-178-212-130.dynamic.chello.pl

Pobyt w Zakrzewie to naprawdę wczasy nad morzem z innej bajki. Cisza i oddalenie od zgiełku typowego dla wczasowej miejscowości nad morzem to tylko plus ( dojazd na piękną dziką plaże ok. 10 min.). Natomiast samo miejsce zakwaterowania jest jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach.Pięknie przygotowany teren dla turystów, śliczne dobrze wyposażone domki, każdy z odrębnym ogródkiem.Każdy w innym kolorze, ozdobiony w stylu rustykalnym przez właścicielkę, niezwykle uzdolnioną artystycznie p. Marzenkę. Jest też Ogród Marzenki,który śmiało można nazwać - "Ogród Marzeń". Jest to ogród właścicieli, dostępny dla wszystkich przebywających na terenie Magry. Dla miłośników ogrodów i nie tylko jest to prawdziwa perełka. Pobliski Hortulus (Dobrzyca) może tylko zazdrościć. Kolekcja host, iglaków (wiele prowadzonych jako bonsai ) i polskich odmian storczyków jest imponująca.Zakątki ogrodu zaaranżowane przez p. Marzenkę są urocze i cudowne do odpoczynku. Zresztą cały teren jest wspaniały do wypoczynku zarówno dla osób z dziećmi, jak i szukających atrakcji sportowych, wędkarskich itp. Jedyny mankament to zanikający czasami sygnał wi-fi i i cyfrowy sygnał telewizyjny. Ale może lepiej odciąć się od tych wynalazków cywilizacyjnych i napawać się pięknym otoczeniem. Jak mówił Jonasz Kofta "Pamiętajcie o ogrodach, przecież stamtąd przyszliście". P. Marzenko i p. Piotrze będziemy pamiętać i dziękujemy za stworzenie takiego cudownego miejsca. Krystyna i Waldemar z Krakowa.

Krystyna, Kraków — 2015.06.16 195.150.8.210 - 195.150.8.210

To już dziesiąty raz!!! Zawędrowaliśmy do Zakrzewa, do Marzeny, Piotra i Tomka w lipcu 2005 roku i co sezon po prostu musimy tam wracać. Pewnego roku byliśmy u Nich aż dwukrotnie. Patrzyliśmy jak rośnie magiczny ogród, jak przybywa zaczarowanych domków, jak co roku wraca bociania rodzina. Czas spędzony w Zakrzewie zawsze, bez względu na aurę, był dla nas prawdziwym wytchnieniem i natchnieniem. Gospodarze są absolutnie przecudowni i arcytwórczy, zainspirowali nas do poszukiwania własnego Zakrzewa na Mazowszu. Co jest raczej niewykonalne, więc w przyszłe wakacje również się tam wybieramy. Do zobaczenia!!!
Asia, Bartek, Alex, Miki

Asia, Warszawa — 2014.10.16 89.65.16.77 - 89-65-16-77.dynamic.chello.pl

bajeczna "kraina" czułam się jak zatopiona w przeszlosci, w ogrodzie z marzeń i snów wolność, cisza,przestrzeń. Żal było wyjeżdżać.Właściciele przemili, opiekuńczy tacy "swoi" ,Pani Marzena -Magiczna- było nam cuuudnie. Dziekujemy Joanna ,Andrzej i Szanti

Joanna , Górki wielkie — 2014.10.09 87.204.40.31 - 87-204-40-31.static.ip.netia.com.pl

17.08.2014 W lutym padło pytanie,gdzie spędzimy tegoroczne wakacje:góry czy morze?rodzinka zdecydowała że Bałtyk.Mąż znalazł w internecie Magra wczasy i zarezerwował tygodniowy pobyt w pierwszym tygodniu sierpnia. Z racji tego że jestem typem domatora i nigdzie nie wytrzymuję dłużej niż 3-4 dni pomyślałam (jak ja tam wytrzymam cały tydzień)moje obawy rozwiały się w momencie kiedy dotarliśmy na miejsce i zobaczyłam domki i przepiękny, cudowny ogród,który mój pięcioletni syn nazwał `tajemniczym ogrodem`mogłam godzinami po nim spacerować '.Właściciele są wspaniałymi,ciepłymi ludzmi' którzy bardzo dbają o dobro swoich wczasowiczów(co tak naprawdę rzadko się zdarza)Domki urządzone bardzo ciepło i klimatycznie przez uzdolnioną p.Marzenę która własnoręcznie tworzy meble i dodatki .Cudownie było po całodziennym zgiełku i wrzawie na plaży wrócić do Magry i odpocząć na tarasie w otoczeniu zieleni. jednym słowem były to najwspanialsze wakacje jakie dotąd przeżyliśmy. Jeszcze raz dziękujemy p.Marzenie i p. Piotrowi za te wspaniałe chwile, mamy nadzieję że w przyszłym roku się spotkamy D.D. Mastek

Danuta i Dariusz Mastek. Kraków — 2014.08.17 194.33.118.50 - 194.33.118.50

Odległość od morza (do 10 min samochodem) gwarantuje spokój, brak wydzierającej się po nocach imprezującej młodzieży i straganów z tandetą. Super!:-) Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Spokój, cisza, piękne otoczenie, bardzo dobrze wyposażone domki położone w takich odległościach od siebie, że wczasowicze sobie nawzajem nie przeszkadzają. Cudowny, imponujący ogród. Wyjątkowi gospodarze. Dziękujemy za wspaniały wypoczynek
Karolina, Robert, Sonia i Igorek

Karolina, Tychy — 2014.07.10 83.22.96.5 - dxk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zachęceni pozytywnymi opiniami wybraliśmy się do Zakrzewa pomieszkać przez tydzień w domkach z innej bajki. Jak było? Zdecydowanie za krótko! Równie zdecydowanie potwierdzamy opinie innych gości Magry: miejsce i Gospodarze są absolutnie wyjątkowi! Wspaniale było budzić się przy śpiewie ptaków, jeść śniadanie w przepięknym ogrodzie, a wieczorem słuchać kumkania żab, które zadomowiły się w stawie. Z wielką przyjemnością obserwowaliśmy też jak nasze dwie kotki, w naszej opinii domowe piecuchy, z entuzjazmem poznają coraz dalsze zakątki ogrodu i jak kociaki bawią się wśród zieleni. Co tu pisać, żal nam było wyjeżdżać! Pani Marzeno, Panie Piotrze - dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!

Weronika i Piotr, Wrocław — 2014.06.25 62.87.130.114 - CLIENT-efl-2.wroclaw.dialog.net.pl

  [1]  2  3  Następna

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Domki z innej bajki

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, nad jeziorem

ostanie zmiany w ofercie: 28-05-2018,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2018   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 178; czwartek, 21 czerwiec 2018r. 22:10:18; wygenerowano w: 11.9 ms