Domki z innej bajki

76-150 Darłowo/Zakrzewo - Zakrzewo - Darłowo, ul. - 33, woj. Zachodnio-Po.

www.magra.letnik.pl

www.magrawczasy.pl

601 686 7xx

504 989 2xx

ceny od 120

od do

Domki z innej bajki Zakrzewo

Opinie / Pochwały o domkach letniskowych Domki z innej bajki

  [1]  2  3  Następna

Witam jesteśmy już drugi sezon i w przyszłym roku też przyjedziemy)))) jak ktoś lubi spokój i piękny ogród to naprawdę polecam. )))))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dariusz- PABIANICE — 2016.06.16 5.57.166.70 - 5-57-166-70.internetia.net.pl

Cudowne miejsce. Idealne dla osób szukających ciszy i spokoju, daleko od zgiełku i hałasu miasta. Tutaj słychać bzyczenie pracujących pszczół a co rano zamiast budzika można usłyszeć klekot bociana. Przebywając w takim miejscu jak Magra człowiek ma chęć posiadać taki swój raj na ziemi. Wspaniałe miejsce oraz bardzo dyskretni, nienarzucający swojej obecności Właściciele, którzy dbają o potrzeby swoich wakacyjnych gości. Na pewno wrócimy tam ponownie.

Małgorzata — 2015.09.10 78.88.117.2 - 078088117002.dzierzoniow.vectranet.pl

Przyłączam się do pochwał i zachwytów nad Magrą. Znaleźliśmy się tam dzięki programowi `Maja w ogrodzie` i okazało się, że to rzeczywiście przepiękne, klimatyczne, spokojne i relaksujące miejsce. Gospodarze bardzo mili i pomocni a jednocześnie dyskretni i pozwalający na swobodę w swoim ogrodzie. Domki pięknie urządzone i wyposażone we wszystko co potrzebne. Każdy w odpowiednim oddaleniu od siebie, co pozwalało na swobodny wypoczynek. Cała posesja to bajkowa kraina, zachwyca pomysłowością Pani Marzeny. Czas minął błyskawicznie, wypoczęliśmy jak nigdy i za rok zamierzamy wrócić do domku jak z bajki. Bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy Magrę. Dorota, Jasia, Monika, Nikola i Oskar

Dorota, Lubin — 2015.07.21 31.178.212.130 - 31-178-212-130.dynamic.chello.pl

Pobyt w Zakrzewie to naprawdę wczasy nad morzem z innej bajki. Cisza i oddalenie od zgiełku typowego dla wczasowej miejscowości nad morzem to tylko plus ( dojazd na piękną dziką plaże ok. 10 min.). Natomiast samo miejsce zakwaterowania jest jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach.Pięknie przygotowany teren dla turystów, śliczne dobrze wyposażone domki, każdy z odrębnym ogródkiem.Każdy w innym kolorze, ozdobiony w stylu rustykalnym przez właścicielkę, niezwykle uzdolnioną artystycznie p. Marzenkę. Jest też Ogród Marzenki,który śmiało można nazwać - "Ogród Marzeń". Jest to ogród właścicieli, dostępny dla wszystkich przebywających na terenie Magry. Dla miłośników ogrodów i nie tylko jest to prawdziwa perełka. Pobliski Hortulus (Dobrzyca) może tylko zazdrościć. Kolekcja host, iglaków (wiele prowadzonych jako bonsai ) i polskich odmian storczyków jest imponująca.Zakątki ogrodu zaaranżowane przez p. Marzenkę są urocze i cudowne do odpoczynku. Zresztą cały teren jest wspaniały do wypoczynku zarówno dla osób z dziećmi, jak i szukających atrakcji sportowych, wędkarskich itp. Jedyny mankament to zanikający czasami sygnał wi-fi i i cyfrowy sygnał telewizyjny. Ale może lepiej odciąć się od tych wynalazków cywilizacyjnych i napawać się pięknym otoczeniem. Jak mówił Jonasz Kofta "Pamiętajcie o ogrodach, przecież stamtąd przyszliście". P. Marzenko i p. Piotrze będziemy pamiętać i dziękujemy za stworzenie takiego cudownego miejsca. Krystyna i Waldemar z Krakowa.

Krystyna, Kraków — 2015.06.16 195.150.8.210 - 195.150.8.210

To już dziesiąty raz!!! Zawędrowaliśmy do Zakrzewa, do Marzeny, Piotra i Tomka w lipcu 2005 roku i co sezon po prostu musimy tam wracać. Pewnego roku byliśmy u Nich aż dwukrotnie. Patrzyliśmy jak rośnie magiczny ogród, jak przybywa zaczarowanych domków, jak co roku wraca bociania rodzina. Czas spędzony w Zakrzewie zawsze, bez względu na aurę, był dla nas prawdziwym wytchnieniem i natchnieniem. Gospodarze są absolutnie przecudowni i arcytwórczy, zainspirowali nas do poszukiwania własnego Zakrzewa na Mazowszu. Co jest raczej niewykonalne, więc w przyszłe wakacje również się tam wybieramy. Do zobaczenia!!!
Asia, Bartek, Alex, Miki

Asia, Warszawa — 2014.10.16 89.65.16.77 - 89-65-16-77.dynamic.chello.pl

bajeczna "kraina" czułam się jak zatopiona w przeszlosci, w ogrodzie z marzeń i snów wolność, cisza,przestrzeń. Żal było wyjeżdżać.Właściciele przemili, opiekuńczy tacy "swoi" ,Pani Marzena -Magiczna- było nam cuuudnie. Dziekujemy Joanna ,Andrzej i Szanti

Joanna , Górki wielkie — 2014.10.09 87.204.40.31 - 87-204-40-31.static.ip.netia.com.pl

17.08.2014 W lutym padło pytanie,gdzie spędzimy tegoroczne wakacje:góry czy morze?rodzinka zdecydowała że Bałtyk.Mąż znalazł w internecie Magra wczasy i zarezerwował tygodniowy pobyt w pierwszym tygodniu sierpnia. Z racji tego że jestem typem domatora i nigdzie nie wytrzymuję dłużej niż 3-4 dni pomyślałam (jak ja tam wytrzymam cały tydzień)moje obawy rozwiały się w momencie kiedy dotarliśmy na miejsce i zobaczyłam domki i przepiękny, cudowny ogród,który mój pięcioletni syn nazwał `tajemniczym ogrodem`mogłam godzinami po nim spacerować '.Właściciele są wspaniałymi,ciepłymi ludzmi' którzy bardzo dbają o dobro swoich wczasowiczów(co tak naprawdę rzadko się zdarza)Domki urządzone bardzo ciepło i klimatycznie przez uzdolnioną p.Marzenę która własnoręcznie tworzy meble i dodatki .Cudownie było po całodziennym zgiełku i wrzawie na plaży wrócić do Magry i odpocząć na tarasie w otoczeniu zieleni. jednym słowem były to najwspanialsze wakacje jakie dotąd przeżyliśmy. Jeszcze raz dziękujemy p.Marzenie i p. Piotrowi za te wspaniałe chwile, mamy nadzieję że w przyszłym roku się spotkamy D.D. Mastek

Danuta i Dariusz Mastek. Kraków — 2014.08.17 194.33.118.50 - 194.33.118.50

Odległość od morza (do 10 min samochodem) gwarantuje spokój, brak wydzierającej się po nocach imprezującej młodzieży i straganów z tandetą. Super!:-) Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi w każdym wieku. Spokój, cisza, piękne otoczenie, bardzo dobrze wyposażone domki położone w takich odległościach od siebie, że wczasowicze sobie nawzajem nie przeszkadzają. Cudowny, imponujący ogród. Wyjątkowi gospodarze. Dziękujemy za wspaniały wypoczynek
Karolina, Robert, Sonia i Igorek

Karolina, Tychy — 2014.07.10 83.22.96.5 - dxk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zachęceni pozytywnymi opiniami wybraliśmy się do Zakrzewa pomieszkać przez tydzień w domkach z innej bajki. Jak było? Zdecydowanie za krótko! Równie zdecydowanie potwierdzamy opinie innych gości Magry: miejsce i Gospodarze są absolutnie wyjątkowi! Wspaniale było budzić się przy śpiewie ptaków, jeść śniadanie w przepięknym ogrodzie, a wieczorem słuchać kumkania żab, które zadomowiły się w stawie. Z wielką przyjemnością obserwowaliśmy też jak nasze dwie kotki, w naszej opinii domowe piecuchy, z entuzjazmem poznają coraz dalsze zakątki ogrodu i jak kociaki bawią się wśród zieleni. Co tu pisać, żal nam było wyjeżdżać! Pani Marzeno, Panie Piotrze - dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!

Weronika i Piotr, Wrocław — 2014.06.25 62.87.130.114 - CLIENT-efl-2.wroclaw.dialog.net.pl

"Wir hatten einen wunderschönen Urlaub in einer kleinen sehr geschmackvoll gestalteten Anlage mit jetzt insgesamt 8 Häusern, die wie in einem schönen Park mit einem kleinen See und einem kunstvoll gestalteten Garten sich befinden.
Jedes Haus hat um sich herum einen eigenen kleinen Garten, so dass man völlig getrennt von den übrigen Häusern ist. Der Eigentümer mit Frau und Sohn - der gut Englisch spricht - ist sehr nett und hilfsbereit. Wir würden immer wieder dort hin fahren. Der Strand in ca. 6 km Entfernung ist traumhaft."

Irmgard und Jürgen Wolf — 2014.06.19 5.57.166.70 - 5-57-166-70.internetia.net.pl

  [1]  2  3  Następna

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Domki z innej bajki

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem, nad jeziorem

ostanie zmiany w ofercie: 27-09-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 48; środa, 13 grudzień 2017r. 17:37:28; wygenerowano w: 4.3 ms