Altamira-pokoje

84-105 Karwia - Ostrowo - Karwia, ul. Sosnowa 66, woj. Pomorskie

ceny od 35

od do

Altamira-pokoje Ostrowo

Opinie / Pochwały o pokojach gościnnych Altamira-pokoje

Poprzednia  1 ...  2  3  [4]  5  6  Następna

Bardzo polecamy osrodek na wakcajce szczególnie dla rodzin z malymi dziecmi! My bylismy z roczną córeczką - wspaniale warunki mieszkaniowe :pokoje takie jak na zdjęciach,czyste łazienki, kuchnia zaopatrzona w garnki, sztućce, talerze,kuchenka mikrofalowa bardzo się również przydaje,dla kazdego pokoju wyznaczona półeczka w lodówce, żelazko do dyspozycji. Myslę, ze na uwagę zasługuje fakt,ze kazdy pokój wyposażony jest w balkon,na ktorym jest stolik plus krzeselka- wspanialy pomysl na zjedzenie sniadania na swiezym powietrzu, napicia sie filizanki kawy w otoczeniu pięknego lasu sosnowego, spiewu ptaków. Bo wlasnie okolica pensjonatu to wlasnie las, cisza, spokój. Do plazy jest rzeczywiscie niedaleko, my akurat korzystalismy z samochodu. Karwia, Ostrowo są to bardzo spokojne miejscowosci, bardzo znikomy procent na spotkanie towarzystwa nietrzezwej i glosnej mlodzierzy, raczej napotkamy rodziny z malymi dziecmi, kolonie. Plaze są rzeczywiscie bardzo czyste! Dawno niespotkalam tak czystej plazy nad naszym polskim Baltykiem.Kąpieliska strzezone, dzieci mogą swobodnie z nich korzystac- bardzo długie odcinki gdzie woda jest prawie do kolan;) Bardzo polecamy wypoczynek w tym miejscu i na pewno osrodek Altamira! Pozdrawiamy przemilych wlascicieli!

Dorota i Marcin z Radomia — 2010.07.08 79.185.3.189 - adkz189.neoplus.adsl.tpnet.pl

Gorąco polecam pensjonat Altamira ludziom ceniącym spokój i ciszę.Naprawdę można tam wypocząć! Spędziliśmy tam 10 fajnych dni.Jest piękna piaszczysta plaża do której idziemy ok 15-20 min.,czyste zadbane pokoje, niedaleko stołówka gdzie serwują pyszne domowe obiady oraz plac dla dzieci itd. Jesteśmy zadowoleni z mężem i synkiem z pobytu.Szkoda że nie mam jużw tym roku urlopu! Chętnie pojechałabym jeszcze raz! Ale jak dobrze pójdzie to w następnym roku tam pojedziemy tylko tym razem w większym gronie! Serdecznie pozdrawiamy właścicieli a szczególnie panią Ulę!
D.K.C. Ułanowicz

— 2010.07.05 89.228.32.114 - host-89-228-32-114.elk.mm.pl

POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM URLOPOWICZOM ODPOCZYNEK W PENSJONACIE ALTAMIRA PRZEPIĘKNA OKOLICA CISZA SPOKÓJ LASSAME SUPERLATYWY PRZEMILI WŁAŚCICIELE OKOLICA WAKACJE SUPER POZDRAWIAM SERDECZNIE
K.R.JASTRZĘBSCY

KATARZYNA RADOSŁAW JASTRZĘBSCY ZD-WOLA — 2010.07.02 80.48.145.34 - host-80.48.145.34.zwmedia.pl

Polecamy! Ośrodek przystosowany zarówno dla rodzin z małymi dziećmi jak i osób starszych. Czysty i przyjemny a do tego spokojna okolica. Do morza spacer przez las. I przesympatyczni właściciele :)

Karolina i Radosław Deja, Zwoleń — 2010.06.23 83.18.174.178 - bus178.internetdsl.tpnet.pl

Polecam pensjonat Altamira. Byliśmy z mężem i córeczką tam w zeszłym roku w lipcu. Jak wszystko się dobrze ułoży to jeszcze tam wrócimy. Pozdrowienia dla przemiłych właścicieli.

wczasowicze z zamościa — 2010.04.18 89.228.30.165 - host-89-228-30-165.zamosc.mm.pl

Byłem z żoną i córkami w pensjonacie po raz drugi i po raz drugi nie zawiedliśmy się.Okolica bardzo ładna,spokojna a właściciele zaje-fajni których serdecznie pozdrawiamy. Pensjonat godny polecenia ze względu na dogodne warunki ciszę, spokój i naprawdę można wypocząć.

Marek i Małgorzata z Radomia — 2009.08.31 82.139.44.213 - 082139044213.radom.vectranet.pl

Podziekowanie za miły i serdeczny pobyt na wczasach w Pensjonacie Altamira dla przemiłych włascicieliPaństwa Urszuli i Kazimierza Ustarbowskich składają Mirka i Kazimierz Giera oraz Julka, Zuzia,Kasia i Bartek Kulczewscy.
Całuski z Inowrocławia oraz Angli-Reding
Polecam pensjonat, wszystkim wczasowiczom pragnacym wypocząc w slicznie połozonym obiekcie oraz komfortowych warunkach.
M.K Gierowie

M.K.Giera- Inowrocław — 2009.08.26 87.205.239.44 - 87-205-239-44.adsl.inetia.pl

Byliśmy tam na początku sierpnia.Ośrodek taki sam jak na zdjęciach.Wszędzie ładnie i czysto.Właściciele bardzo mili, zawsze pomocni.Plaża super! Dzieci mają swój plac zabaw, świetlice- naprawde nie mogą sie nudzi.Było super. Napewno tam wrócimy i polecimy znajomym.

Edyta Piotr Kajetan Adam — 2009.08.26 195.205.12.146 - 195.205.12.146

Piekne i zaciszne miejsce godne polecenia.Plac zabaw dla dzieci z hustawkami zjezdzalnia i piaskownica. Jest piekna altanka mozliwosc zrobienia sobie grila. Wlasciciele bardzo mili i serdeczni serdecznie ich pozdrawiamy.Bylismy juz tam dwa razy i napewno jeszcze pojedziemy.Naprawde osrodek godny polecenia.!

Justyna Artur i Oliwka Goczalkowice-Zdroj — 2009.08.22 79.163.249.125 - public63869.xdsl.centertel.pl

Potwierdzam wszystkie opinie. Pensjonat czysty i zadbany, okolica piękna a przede wszystkim cisza, spokój,świeże powietrze, raj dla dzieci. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Altamirze. Pozdrawiamy serdecznie P. Urszulę i Kazimierza Ustarbowskich.

Ula, Witek, Bartuś i Piotruś — 2009.08.21 83.15.104.74 - ejw74.internetdsl.tpnet.pl

Poprzednia  1 ...  2  3  [4]  5  6  Następna

Dodawanie opinii dla pokojów gościnnych Altamira-pokoje

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem

ostanie zmiany w ofercie: 21-11-2017,

Na skróty: Noclegi Oferty specjalne Mapa noclegów Forum Ogłoszenia drobne Mapa strony Polityka prywatności, cookies RSS

Oferty na wczasy: Dodaj ofertę noclegu Administracja własną ofertą noclegu Kontakt z administratorem

©  2003 - 2017   www.letnik.pl - noclegi na wczasy nad morzem w Polsce

on-line: 33; środa, 22 listopad 2017r. 21:05:37; wygenerowano w: 22.8 ms